Antena Căutare

America Express, 22 ianuarie 2023. Bruja și Pufeh au primit un „handicap”. Cum au reacționat când au aflat despre ce e vorba

Concurenții au ajuns în cea de-a doua etaptă a celui mai dur reality show din România, iar acest lucru nu poate însemna decât provocări mai mari. Bruha și Pufeh au primit un „handicap” care îi va însoți pe traseu, iar probele devin din ce în ce mai solicitante pentru toți.

America Express, 22 ianuarie 2023. Bruja și Pufeh au primit un „handicap”. Cum au reacționat când au aflat despre ce e vorba Galerie
Bruja și Pufeh au primit un „handicap” | Antena 1

Prima etapă din America Express - Drumul Aurului nu a fost deloc ușoară pentru cele 9 perechi de vedete care au aflat, pe propria piele, ce presupun probele. Ajunși în cea de-a doua etapă, provocările devin și mai solicitante pentru concurenți, iar aceștia și mai determinați să treacă într-un nou stage, mai ales că finalul acestei etape îi va duce în Mexico City, una dintre cele mai mari metropole.

În acest prim episod, echipele luptă pentru miza importantă a jocului - jocker-ul care îi poate salva din multe situații, însă nu toți concurenții pleacă de pe picior de egalitate.

După Bruja și Pufeh au scăpat ca prin urechile acului de eliminare la finalul primei etape, unde deși au ajuns pe ultimul loc la cursa pentru ultima șansă, totemul verde i-a salvat, concurenții au parte de acum de o nouă surpriză. Aceștia încep cea de-a doua etapă cu un „handicap” care le va îngreuna drumul.

Citește și: America Express, 18 ianuarie 2023. Bruja și Pufeh au fost salvați de la eliminare. Cum au reacționat ceilalți concurenți

Ce „handicap” au primit Bruja și Pufeh în ediția 5 din America Express, 22 ianuarie 2023

„Știm formatul emisiunii, știam clar că fiind ultimii că o să avem ceva ori oameni, ori găini, de cărat după noi”, au mărturisit acestia, însă nici pe departe nu se așteptau la ce a urmat.

„Veți primi un „handicap””. Nu te-ai jucat cu păpușile când erai mică?”, le-a spus Irina Fodor, înainte de a chema figurina care le va îngreuna sarcina celor doi concurenti de la America Express în ediția din 22 ianuarie.

„A apărut un monstru!”, a fost reacția celor 9 perechi care au rămas cu gura căscată atunci când au aflat ce „handicap” au primit rivalii lor.

„O păpușă real size, mai mare ca mine. Am crezut că innebunesc”, a spus Pufeh când a văzut „păpușica dotată” pe care o vor căra după ei pe care au numit-o Mariana, „are 36 de ani, e divorțată, dar a păstrat inelul pentru că e cu diamant”.

Citește și: America Express, 18 ianuarie 2023. Jean și Dinu Gavril s-au certat pe Drumul Aurului. Ce cuvinte dure și-au spus cei doi frați

Concurenții au învățat un dans ritualic de luptă în ediția 5 din America Express, 22 ianuarie 2023. Cum le-au ieșit mișcările

Irina Fodor a dat apoi startul primei probe din cea de-a doua etapă, care însă nu a fost pe placul tuturor. Cele 9 perechi de concurenți au urmărit cu atenție un dans ritualic de luptă și au fost extrem de impresionați de atât de mișcările acestora, cât și de costumație.

„De când au început să danseze, eu mă uitam la pași pentru că m-am prins că o să fie o probă de dans”, a mărturisit Andreea Bălan.

„Sper că ați fost atenți pentru că va trebui să învățați acest dans”, i-a anunțat Irina, spre bucuria unora, dar tristețea multora.

„În clipa în care a zis: Trebuie să vă uitați la dans, mie mi s-a blocat creierul”, a declarat Ovidu Buta, însă Dinu a dezvăluit că i s-a părut un dans destul de simplu, iar Bie și mama ei au făcut „o mică manevră” și au învățat fiecare câte două mișcări.

„Erau cinci pași, mi-am dat seama că era o cauză pierdută pentru mine că eu nu am făcut nici dansul miresei”, a dezvăluit Puya.

„Unul semăna cu călușarii, unu semăna cu pamporea de la machedoni, unul semăna cu vaca nebună. Ce să mă pui pe mine la dans, nene, că am două picioare stângi și ăla stângul e rupt”, a adăugat și Cătălin Scărlătescu.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

Podcastito Express, episodul 1. Ce alianțe și-au făcut Andreea Bălan și Andreea Antonescu la începutul competiției Ameri... America Express, 22 ianuarie 2023. Concurenții s-au întrecut în mișcări de dans de luptă. Cum s-au descurcat în ring...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x