Antena Căutare

America Express, 22 ianuarie 2023. Concurenții i-au convins pe mexicani să bea ceaiuri „miraculoase”. La ce metode au apelat

Concurenții au apelat la niște metode inedite pentru a-i convinge pe localnici să dea din ceaiurile cu remedii miraculoase pe care le-au pregătit chiar ei.

America Express, 22 ianuarie 2023. Concurenții i-au convins pe mexicani să bea ceaiuri „miraculoase”. La ce metode au apelat Galerie
„Nu puteam să privesc oamenii în ochi”. Concurenții America Express i-au convins pe mexicani să bea ceaiuri care au remedii „miraculoase”. | Antena 1

După ce au reușit să facă ceaiuri din plantele cu efecte miraculoase obținute la proba anterioară și apă pe care le-au cerut-o localnicilor, concurenții au trecut la următoarea misiune. Ei au fost nevoiți să îi servească pe mexicani cu ceaiuri care au diferite remedii pentru ură, sensibilitate și chiar impotență sexuală.

În timp ce unele echipe de vedete, au reușit să îi convingă imediat pe cei din jur, altele nu au avut la fel de mult noroc și au zăbovit ceva timp la probă.

Citește și: America Express, 22 ianuarie 2023. Concurenții s-au întrecut în mișcări de dans de luptă. Cum s-au descurcat în ring

Modul inedit prin care Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla i-au convins pe mexicani să bea ceai. De ce s-a simțit jenată Andreea Antonescu la America Express, ediția 5

„Doamnelor și domnilor, am venit din România să vă vindecăm. Avem pentru voi poțiuni curative și afrodisiace”, a început să strige Andreea Antonescu, înainte de a-i pasa sarcina colegei sale pentru că se simțea jenată.

Cu toate acestea, concurentele le-au convins repede pe doamne să bea din ceaiul lor cu remedii miraculoase. Apoi ele au trecut la următoarea probă pe care echipele au fost nevoie să o facă dacă voiau să participe la jocul pentru jocker.

Și Ovidiu și Joaquin au avut o metodă inedită de a convinge oamenii să bea din ceaiul lor „miraculos”. Concurenții le-au promis tuturor doamnelor pe care le-au servit cu poțiunea că se vor mărita.

Ulterior, toate cele 9 echipe au trebuit să facă rost de câte o monedă de unu, doi, cinci și zece pesos să alfe semnificația celor patru împreună și să rețină respectivul cuvânt pe care i-l voi spune Irinei la finalul cursei de azi.

Citește și: Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, despre cele mai neașteptate situații din America Express: „Am învățat să trăim în camionete!”

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 22 ianuarie 2023. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, clipe de panică pe traseu. „Ne-au furat ăștia”... America Express, 22 ianuarie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, momente de tensiune în mașina unui mexican: „Mi-e rău”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x