Antena Căutare

America Express, 23 ianuarie 2023. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost penalizați. De ce au fost opriți pe traseu

În goana spre imunitate, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au încălcat o regulă importantă de la America Express, așa că au fost penalizați. Despre ce a fost, de fapt, vorba.

Colaj cu Doina și Cătălin Scărlătescu în mașină Galerie
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost penalizați pe traseul din America Express | Antena 1

„Cursa începe acum!” a fost mesajul care i-a trezit pe concurenți la primele ore ale dimineții. Prima oprire în drumul pentru a obține imunitatea este la Cimitirul Municipal, iar cele 9 echipe sunt mai determinate ca oricând să ajungă la Irina pe primul loc.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 22 ianuarie 2023. Concurenții s-au întrecut în mișcări de dans de luptă. Cum s-au descurcat în ring

Motivul pentru care Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost penalizați. De ce i-a oprit echipa de producție pe traseu la America Express ediția 6 din 23 ianuarie 2023

Deși au plecat primii către prima destinație, pe traseu, Scărlătescu și Doina au primit o penalizare care i-a costat scump. Cei doi au găsit o mașină care i-a scos în autostradă și de acolo a încercat coșmarul lor.

Ei au găsit o mașină cu o doamnă la volan pe care au reușit să o convingă să se grăbească spre destinație, însă aceasta s-a grăbit atât de tare încât a depășit cu mult limita de viteză pe autostradă.

„La un moment dat, sună stația: treceți pe dreapta. Ne-a tras poliția de la America Express pe dreapta”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Deși limita legală era de 110 km/h, soferul mergea cu 140 km/h, așa că aceștia au fost opriți din mers și mai mult, au primit penalizare. Atfel, ei au fost nevoiți să aștepte timp de 10 minute pe margine, având în vedere ca au fost informați încă de la venirea în Mexic că trebuie să se grăbească, dar respectând legile.

În acest timp, ei au mai fost întrecuți și de alte echipe, spre disperarea lor. Mai mult, doamna nu i-a mai putut aștepta și au fost nevoiți să găsească altă mașină. „În momentul ăla mi s-a tăiat tot avântul”, a mai spus Scărlătescu extrem de suparat.

Citește și: America Express, 18 ianuarie 2023. Replici acide între Jean Gavril și Andreea Bălan. Cine a intrat la cursa pentru ultima șansă

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 23 ianuarie 2023. Povestea dureroasă de viață a lui Cătălin Bordea. Cum a fost părăsit de tată comedian... America Express, 23 ianuarie 2023. Echipele, primele neînțelegeri în cursa pentru imunitate. De ce s-au certat concurenț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x