Antena Căutare

America Express, 23 ianuarie 2023. Cine a câștigat jocul de amuletă. Trei echipe au intrat în arenă cu taurul furios: „Era să mor”

Pentru jocul de amuletă din ediția 7 difuzată pe 23 ianuarie 2023, trei echipe au intrat în arenă cu un taur fioros și au dus o „luptă” care va rămâne în istoria emisiunii. Iată cum s-au descurcat!

jocul de amuleta cu taurul la america express 24 ianuarie 2023 Galerie
Trei echipe de la America Express au trecut printr-o coridă pentru jocul de amuletă din ediția 7 din 24 ianuarie 2023 | Antena 1

Dacă pentru a se înscrie la jocul pentru amuletă, concurenții au fost nevoiți să facă un „Pacto de Sangre”, jocul în sine le-a testat și mai mult limitele. Primele trei echipe ajunse la Irina Fodor au intrat în arenă cu un taur fioros, unde au avut de spart mai multe piñata.

Fiecare dintre concurenții echipelor formate din Larisa și Diana, Jean și Dinu și Bordea și Cortea s-a aflat față în față cu taurul, trăind cele mai tensionate clipe de până acum.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 23 ianuarie 2023. Echipele, primele neînțelegeri în cursa pentru imunitate. De ce s-au certat concurenții

Ce echipă a câștigat amuleta în valoare de 1000 de euro. Nelu Cortea, rănit de taur la America Express ediția 7 din 24 ianuarie 2023

Cele trei echipe intrate în jocul pentru amuletă au dat piept cu una dintre cele mai mari pasiuni ale mexicanilor: coridele. Toți concurenții au intrat în arenă, unde au fost nevoiți să spargă mai mai multe piñata, sub amenințarea unor coarne de taur fioros.

Astfel ei au intrat în posesia unor litere cu ajutorul cărora au avut de scris „El Dorado” pe capa de toreador. Jean și Dinu au reușit să termine primii și au câștigat jocul de amuletă.

„Dădeai în ele ca la scuturat covoare și nu se spărgeau”, a povestit Jean Gavril. „Erau puse și mai sus decât înălțimea noastră și nu ajungeam”, a adăugat și Diana Bulimar.

„Faptul că este periculos, te face să faci lucruri nebunești. Trebuie să îți lipsească o doagă ca să intrii în ringul ăla”, a mărturisit Jean.

„Era să mor de două ori”, a spus și Cortea care a fost țina preferată a taurului furios și a scăpat de el ca prin urechile acului.

La final, când Jean și Dinu aveau cuvântul gata, Bordea și Cortea au scos un joker cu care le-ar fi putut fura o literă, dar au renunțat la strategie, recunoscând că au luptat cot la cot.

„Ne-am dorit super tare să intră la joc și acum că l-am câștigat ne simțul extraordinar”, a spus Dinu. „Nu ne imaginam că o să facem așa ceva, dar îl am de Dinu lângă mine și lui chiar nu îi e frică de nimic”, a adăugat și fratele lui.

Citește și: America Express, 23 ianuarie 2023. Povestea dureroasă de viață a lui Cătălin Bordea. Cum a fost părăsit de tată comediantul

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 24 ianuarie 2023. Momente emoționante pentru concurenți la cazare. Gestul neașteptat făcut de o localni... America Express, 24 ianuarie 2023. Concurenții și-au demonstrat curajul la aparatul cu electroșocuri. Cum s-au descurcat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x