Antena Căutare

America Express, 23 ianuarie 2023. Cine a obținut prima imunitate din a doua etapă pe Drumul Aurului. Topul s-a schimbat radical

Concurenții au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a obține prima imunitate din a doua etapă America Express - Drumul Aurului. Cele 9 echipe au trecut prin misiuni dificile până să ajungă la Irina Fodor, însă doar doi concurenți se vor bucura de cazare, bani, mâncare, transport și puțin timp de respiro.

Colaj cu Irina Fodor și concurenții Galerie
Puya și Melinda sunt cei care au reușit să obțină cazare, bani, mâncare, transport și o scurtă vacanță în Mexic | Antena 1

Cea de-a doua etapă de America Express - Drumul Aurului a început pentru cele 9 echipe cu o serie de curse contraconometru, unde stresul și-a spus cuvântul. Irina Fodor a pus în joc prima imunitate a acestei etape care le oferă oncurenților mai multe avantaje printre care cazare, bani, mâncare, transport și o scurtă vacanță.

Însă pentru acestea, echipele au muncit din greu. După ce concurenții le-au adus un omagiu celor dragi pe care i-au pierdut și au fost cuprinși de emoții, aceștia s-au „montat” pentru o nouă cursă la finalul căreia îi aștepta o miză importantă.

„Ați avut o zi foarte grea și foarte interesantă. Toți ați ajuns la mine. Păreți mai spiritualizați, mai întelepți și poate un pic mai liniștiți (...) Dar numai o pereche obține imunitatea: 100 de euro, hotel, mașină, o zi liberă”, a spus Irina Fodor, înainte de a anunța echipa care a obținut imunitatea.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Puya și Melinda au câștigat prima imunitate din a doua etapă de la America Express - Drumul Aurului ediția 6, difuzată pe 23 ianuarie 2023

Înainte de a anunța cine a obținut prima imunitate din etapa a doua, Irina Fodor le-a cerut Andreei Bălan și Andreei Antonescu să spună dacă își vor folosi jocker-ul. În urma jocului pentru amuletă câștigat, cele două au obținut un avantaj prețios și au posibilitatea de a urca o poziție în clasament.

„Suntem sigure că nu suntem pe locul 2”, a mărturisit Andreea Antonescu. Cele două au ajuns pe locul 4 și astfel, nu le-ar fi folosit la nimic.

Citește și: America Express, 22 ianuarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au atribuit câte un defect fiecărei echipe

Așadar, cei care au ajuns pe primul loc, Puya și Melinda șunt și cei care au obținut prima imunitate din cea de-a doua etapă, spre uimirea tuturor.

„Ne-au dat lacrimile când am auzit”, a mărturisit soția lui Puya.

„Mi-a părut bine că am reușit să le bucur pe fetele noastre. Să le fac un cadou. Când o să se uite la televizor”, a declarat și artistul.

Imediat după ei, la Irina, au ajuns Bordea și Cortea și pe locul 3, Jean și Dinu, la doar 2 minute în urmă. Aceasta va fi ordinea în care vor pleca în cursa următoare.

Citește și: America Express, 22 ianuarie 2023. Concurenții i-au convins pe mexicani să bea ceaiuri „miraculoase”. La ce metode au apelat

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 23 ianuarie 2023. Echipele, primele neînțelegeri în cursa pentru imunitate. De ce s-au certat concurenț... America Express, din nou lider de audiență Urmează în cursa curajului suprem: lupta cu taurul și proba cu electroșocuri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x