Antena Căutare

America Express, 23 ianuarie 2023. Concurenții, peripeții la cazare. Pe cine au întâlnit Cătălin Bordea și Nelu Cortea

După un început de cursă plin de energie, concurenții au fost nevoiți să își caute cazare pentru a înopta, însă unele echipe au avut parte de o serie de surprize.

„Eu îmi fac tatuaj cu omul ăsta”. Bordea și Cortea l-au întâlnit pe „Puya în varianta preot”

Antena 1

Concurenții au revenit la Irina Fodor cu obiectele găsite, însă spre surprinderea lor, prezentatoarea i-a anunțat că această cursă de oprește aici. Cele 9 pereche au plecat prin Yuriria pentru a-și găsi cazare, iar unele dintre acestea au avut parte de experiențe inedite în locurile în care au înoptat.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Cătălin Bordea, momente de panică la America Express. Ce i s-a întâmplat concurentului: „Acolo am avut atac de panică”

Ce experiență au avut Cătălin Bordea și Nelu Cortea la cazare la America Express ediția 6 din 23 ianuarie 2023

Dacă unele echipe au căutat destul de mult până să își găsească un loc de dormit, Bordea și Cortea au fost direcționați către un preot. Însă nu se așteptau la ce a urmat.

Bărbatul i-a primit, le-a făcut turul, i-a poftit la masă și le-a dezvăluit mai multe despre profesia sa de preot exorcist.

„În iubesc pe omul ăsta, îmi fac tatuaj cu el, jur. Practic, noi am întâlnit variana lui Puya preot”, a spus Bordea, după ce bărbatul i-a servit cu o plasă de hamburgeri și vin.

Și Scărlătescu și Doina s-au bucurat de o cazare pe sufletul lor, unde au fost primiți ca niște musafiri. Mai mult, ei au rămas extrem de surprinși când au aflat că soțul doamnei care i=a chemat fabrica „zăpadă cu gust”

Acesta le-a să guste din respectivul sorbet cu mai multe arome, făcut cu mâinile lui și fără nicio mașinsărie, spre bucuria chef-ului bucătar. Scărlătescu l-a luat imediat de mâini și a remarcat că barbatul are mâini muncite.

Citește și: America Express, 18 ianuarie 2023. Concurenților nu le-a venit să creadă la ce casă au ajuns. Ce s-a întâmplat când au intrat

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 23 ianuarie 2023. Puya, „rușinat” de gestul soției. Ce alegere inedită a făcut Melinda: „Mă dă afară di... America Express, 23 ianuarie 2023. Concurenții au comemorat persoanele dragi pe care le-au pierdut. Dezvăluirile lor dur...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Ultimele știri
x