Antena Căutare

America Express, 23 ianuarie 2023. Puya, „rușinat” de gestul soției. Ce alegere inedită a făcut Melinda: „Mă dă afară din rap”

Concurenții contină cursa pe Drumul Aurului, de data aceasta într-o zi extrem de specială care pune Mexicul pe harta lumii - „Ziua Morților”. Cele 9 echipe au noi provocări de înfruntat, iar adrenalina atinge cote maxime.

Colaj cu Puya și Melinda Galerie
„Mă dă afară din rap! Ești nebună?”. Gestul Melindei care l-a făcut pe Puya să se simtă „rușinat” | Antena 1

În ediția 6 America Express din 23 ianuarie 2023, cele 9 perechi fac cunoștință cu cele mai ciudate și șocante tradițiile mexicane din „Ziua Morților” păstrate de sute de ani. Și miza este una extrem de mare, în acest episod. Primii care ajung la Irina, la finalul cursei, primesc imunitate.

Înainte de a pleca în cursă, concurenții au mai avut o mică probă. Ei au fost nevoiți să aleagă câteva un animăluț, însă Puya nu a fost prea bucuros de alegerea soției sale.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 22 ianuarie 2023. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, clipe de panică pe traseu. „Ne-au furat ăștia”

Ce figurină a ales Melinda la America Express ediția 6 din 23 ianuarie 2023. Motivul pentru care Puya s-a rușinat

Ei bine, soția lui Puya a extras din pălărie un păun roz, spre nemulțumirea artistului. „Mă dă afară din rap, ești nebună?”, a spus el când a văzut figurina.

„L-am ales în speranța că o să i-l dau cadou uneia dintre fete”, a explicat Melinda.

„În facem pe din trei”, a mai adăugat rapper-ul.

Scărlătescu și Doina au ales o girafă, Ovidiu și Joaquin un „șobolan cu aripi”, Bruja și Pufeh un fluturaș, Jean și Liviu un dinozaur, Andreea Bălan și Andreea Antonescu un „crocobaur”, Bie Adam și mama ei o figurină galbenă, iar Bordea și Cortea s-au ales cu o caracatiță.

Odată cu „creaturile din vis”, cele 9 perechi au primit și câteva un plic cu o combinație personalizată petru fiecare animăluț și câte o adresă, diferită, unde trebuie să ajungă. Acolo, ei vor primi mai multe obiecte cu care vor reveni la Irina pentru a afla următoarea destinație din cursă.

Cu toate acestea, deși au primit desinații diferite, mai multe echipe au recurs la aceeași soluție. Toți s-au îndreptat către taximetriștii din zonă pentru a le cere indicații și au ajuns să se înghesuie în același loc.

„Ineligența ne caracterizează (...) Când am ajuns acolo, mai erau două echipe”, a mărturisit Andreea Antonescu.

Citește și: America Express, 22 ianuarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au atribuit câte un defect fiecărei echipe

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, lider de piață. Vedetele fac confesiuni copleșitoare. Puya: „Fratele meu a murit mult prea devreme!”... America Express, 23 ianuarie 2023. Concurenții, peripeții la cazare. Pe cine au întâlnit Cătălin Bordea și Nelu Cortea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x