Antena Căutare

America Express, 24 ianuarie 2023. Cine a câștigat a doua imunitate din etapa 2 pe Drumul Aurului. Cui i-a dedicat echipa victoria

După o cursă nebună care le-a testat curajul, cele 9 echipe au ajuns în Mexico City, acolo unde îi aștepta Irina Fodor cu cea de-a doua imunitate. Pe traseu, concurenții au dat tot ce au avut mai bun și și-au întrecut limitele, însă doar cei care au ajuns primii au obținut avantajul mult râvnit.

colaj foto concurentii america express si irina fodor la imunitate 24 ianuarie 2023 Galerie
Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat a doua imunitate din această etapă la America Express ediția 7 din 24 ianuarie 2023 | Antena 1

La finalul ediție 7 din 24 ianuarie 2023, concurenții au ajuns, pentru prima dată, în Mexico City, un oraș cosmopoloit care i-a fascinat și le-a pus probleme de-o potrivă. Cele 9 echipe au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a ajuns cei dintâi la Irina Fodor. Unii dintre ei au dat nas în nas cu cele mai mari frici pe care, însă, au reușit să le înfrângă, trecând cu brio „proba curajului”. Miza acestei curse? Ce-a de-a doua imunitate și o amuletă în valoare de 1000 de Euro.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 23 ianuarie 2023. Cine a obținut prima imunitate din a doua etapă pe Drumul Aurului. Topul s-a schimbat radical

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat a doua imunitate de la America Express ediția 7 din 24 ianuarie 2023. Cui i-au dedicat reușita

În această seară, concurenții și-au demonstrat curajul trecând prin unele dintre cele mai dure probe de până acum, care pe mulți i-au șocat, iar pe alții i-au provocat să își întreacă limitele. După ce au pecetuit un pact cu propriul sânge, au intrat în arenă cu taurii și au cunoscut tainele unui joc mexican cu electroșocuri, cele 9 echipe au ajuns la Mexico City.

Însă, numai una dintre acestea a obținut mult râvnita imunitate și amuleta de 1000 de Euro, pusă în joc în această etapă. Și acea echipă este formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

„Mi-a venit să plâng! După toată ziua aia, după bătaie cu tauri, după curent prin tine, după ambuteiaje, orașul acesta care te copleșește foarte tare, îți zice doamna Fodor: Gata, tată! Aveți imunitate, cazare, mâncare și mâine nu puteți fi votați”, a declarat Cătălin Bordea, după ce prezentatoarea show-ului le-a dat vestea.

„Îmi vine să plâng, jur! Și eu sunt un om puternic. Mi-a intrat un pic de Ciudad de Mexico în ochi”, a mai spus concurentul extrem de emoționat.

La final, cei doi au căzut de comun acord să îi dedice această etapă și acest câștig domnului Adrian, șoferul care i-a adus până la Irina și care i-a impresionat cu povestea lui fascinantă de viață.

Citește și: America Express, 23 ianuarie 2023. Cine a câștigat jocul de amuletă. Trei echipe au intrat în arenă cu taurul furios: „Era să mor”

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 24 ianuarie 2023. Jean Gavril și-a pierdut cumpătul la adresa lui Dinu. Detaliul care l-a făcut să răbu... Concurenții America Express intră în ringul de wrestling la cursa pentru ultima șansă! Ieri seară, emisiunea a fost lide...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x