Antena Căutare

America Express, 24 ianuarie 2023. Concurenții și-au demonstrat curajul la aparatul cu electroșocuri. Cum s-au descurcat

Cusa către Mexico City continuă, iar miza este mare. Probele sunt, de asemenea, pe masură pentru că prima echipă care ajunge la Irina Fodor primește imunitate, iar cele de pe ultimele două poziții intră la cursa pentru ultima șansă

Concurenții și-au demonstrat curajul la aparatul cu electroșocuri la America Express ediția 7 din 24 ianuarie 2023

Antena 1

Pentru a afla adresa la care aceasta îi așteapta Irina Fodor, cu toții au avut de trecut printr-o probă care le-a testat limitele. Cele 9 echipe au fost nevoie să joace „Toques”, un joc tradițional mexican, unde amicii își arătau curajul lăsându-se electrocutați.

Concurenții au avut la dispoziție 5 sticluțe cu bițele, dar numai una conținea adresa de care aceștia aveau nevoie, iar celelalte 4 pedepse. Pentru a ajunge la recipiente, fiecare a fost nevoit să reziste cel puțin 30 de secunde jucând „Toques”. În caz contrar, au avut de așteptat cinci minute și apoi puteau încerca din nou.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 23 ianuarie 2023. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost penalizați. De ce au fost opriți pe traseu

Cum s-au descurcat concurenții la proba cu electroșocuri. Cum au reacționat când au aflat ce au de făcut la America Express ediția 7 din 24 ianuarie 2023

În timp ce unii au reușit chiar din prima, alții au dus lupte grele pentru a se lăsa electrocutați și au trecut prin momente de spaimă.

„Am crezut că e o glumă. N-am apucat să menționez că a doua cea mai mare frică a mea, în afară de păianjeni, este curentatul. N-am crezut că este posibil așa ceva”, a spus Bie Adam când a aflat ce presupune această probă de curaj.

„E energie, ne încărcăm. Controlează tu, e ca la paralele”, a încurajat-o Larisa pe coechipiera ei, Diana.

„Era Dr. Frankenstein. Eu am simțit cum se zbate un ochi”. au spus Bordea și Cortea care au nimerit din prima încercare sticluța cu adresa din Mexico City, unde îi aștepta Irina.

„Nu e ceva înfiorători. Dacă te concentrezi, poți să treci ușor prin ea”, a adăugat și Ovidiu.

„Eu nu mă bag, eu nu rezist”, a spus și Scărlătescu atunci când a văzut ce au de făcut.

Citește și: America Express, 23 ianuarie 2023. Andreea Antonescu, dezvăluiri despre moartea tatălui ei, managerul trupei Andre. Ce regretă

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 23 ianuarie 2023. Cine a câștigat jocul de amuletă. Trei echipe au intrat în arenă cu taurul furios: „E... America Express, 24 ianuarie 2023. Jean Gavril și-a pierdut cumpătul la adresa lui Dinu. Detaliul care l-a făcut să răbu...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x