Antena Căutare

America Express, 25 ianuarie 2023. Ce „cadou” neprețuit a primit Joaquin Bonilla. Unde s-au cazat mexicanul și Ovidiu Buta

După o zi extrem de încărcată, concurenții s-au lovit de o nouă provocare. Cele 7 echipe au fost nevoite să își găsească cazare în capitala Mexicului, unde oamenii sunt altfel față de locurile în care au fost până acum.

colaj foto Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta la cazare la america express 25 ianuarie 2023 Galerie
Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta s-au cazat într-un loc cu totul special la America Express ediția 8 din 25 ianuarie 2023 | Antena 1

Ajunși în Mexico City, concurenții se confruntă, pentru prima dată pe Drumul aurului, cu o nouă provocare - aceea de a găsi cazare într-o metropolă precum capitala Mexicului. Deși nu au ajuns demult aici, cele 7 echipe au aflat că dinamica și energia unui astfel de oraș este cu totul diferită față de localitățile mici prin care au trecut până acum și au fost, din nou, surprinse în această competiție

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 24 ianuarie 2023. Concurenții și-au demonstrat curajul la aparatul cu electroșocuri. Cum s-au descurcat

Unde s-au cazat Ovidiu și Joaquin, la America Express ediția 8 din 25 ianuarie 2023. Ce gest emoționant au făcut

Pentru unii concurenți găsirea unor unui acoperiș deasupra capului a fost mai anevoiasă, în timp ce alții au avut parte de surprize de zile mari. De asemenea, Ovidiu și Joaquin au profitat de avantajul lor și s-au îndreptat direct către casa verișoarei lui Joaquin pentru a petrece noaptea acolo.

Concurentul a fost compleșit de emoții când și-a reîntâlnit o parte de familie pe care nu o mai văzuse de mulți ani. „Niciodată nu m-am gândit când am început America Express că pot să primesc un fel de cadou, fără să fac nimic anume, nicio amultă, nicio imunitate. A fost un cadou de la Dumnezeu, care a fost bineprimit”, a mărturisit mexicanul.

În scurt timp, cei doi au rămas singuri în toată casa și ieșind la o scurtă plimbare au dat „nas în nas” cu Larisa și Daiana. Deși sunt adversari, concurenții nu au stat prea mult pe gânduri și le-au invitat pe gimnaste la ei.

„Erau absolut rupte, nu găsiseră deloc cazare, se învârtiseră de patru ore și atunci am zis: Hai cu noi”, a povestit Ovidiu.

„Eram foarte obosite. Voiam doar să văd un pat. Sunt niște oameni foarte faini”, au adăugat Larisa și Diana.

Citește și: America Express, 23 ianuarie 2023. Concurenții, peripeții la cazare. Pe cine au întâlnit Cătălin Bordea și Nelu Cortea

Și Andreea Bălan alături de Andreea Antonescu au ajuns la o cazare inedită. Ele au fost găzduite de o familie cu patru pisici și un câine imens, însă un alt detaliu a făcut-o pe Andreea Antonescu să se simtă rușinată.

„O roșioară, o brânzică?”, a întrebat, de la obraz, Andreea Antonescu.

„Îmi venea să mă bag în pământ de rușine. Mi-e rușine de mor. Îmi vine să mă duc să mă așez în patul cățelului”, a mărturisit coechipiera ei.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

De ce Larisa Iordache și Diana Bulimar își spun ”Gogo”. Cum a apărut porecla concurentelor de la America Express... America Express, 25 ianuarie 2023. Ce echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă. Cine a primit cele mai multe voturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x