Antena Căutare

America Express, 25 ianuarie 2023. Ce echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă. Cine a primit cele mai multe voturi

Concurenții au aflat care sunt cele trei echipe care intră la cursa pentru ultima șansă, în funcție de clasament și de votul colegilor. Irina Fodor a făcut anunțul care a creat controverse.

colaj foto concurenti america express 25 ianuarie 2023 Galerie
Concurenții au votat cea de-a treia echipă care intră la cursa pentru ultima șansă la America Express ediția 8 din 25 ianuarie 2023 | Antena 1

Irina Fodor a anunțat cele trei echipe care intră la cursa pentru ultima șansă. După o serie de probe nebune care le-a pus la încercare curajul și le-a testat limitele concurenților, cele două echipe care au ajuns la ea intră automat în cursă, în timp ce cea de-a treia este supusă votului.

„Cursa pentru ultima șansă cere multă determinare, curaj și sacrificiu. Astăzi, veți avea ocazia să le demonstrați pe toate”, i-a avertizat prezentatoarea show-ului.

Vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 23 ianuarie 2023. Andreea Antonescu, dezvăluiri despre moartea tatălui ei, managerul trupei Andre. Ce regretă

Ce echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă la America Express ediția 8 din 25 ianuarie 2023. Cine a primit cele mai multe voturi

Irina Fodor a anunțat clasamentul și ultimele două echipe care au ajuns la cu o seară în urmă. Astfel, primele două echipe care intră în cursa pentru ultima șansă sunt: Jean și Dinu și Ovidiu și Joaquin.

Iar cu Puya și Melinda, dar și Bordea și Cortea imuni, concurenții au avut de ales cea de-a treia echipă pe care o trimit, din cele rămse. În urma votului, Larisa și Diana sunt cea de-a treia echipă care intră în cursa pentru ultima șansă, deși s-au clasat pe locul 3.

Echipele care le-au ales și-au motivat votul în moduri diferite, însă au stârnit controverse. Bordea și Cortea au fost cei care au dat startul și și-au îndreptat votul către gimnaste, menționanând că „votul nostru e un vot strategic, e o echipă care ne-a întecut de multe ori”,

Pe aceeași idee au mers și echipele Scărlătescu - Doina, Bie, Adam - Mikey, Bruja - Pufeh, și cu 4 voturi ultima echipă care intră în cursă e formată din gimnaste. Alte două voturi au mers către Scărlătesc cu Doina și două pentru Bie Adam și mama ei și unul pentru Bruja și Pufeh.

„Eu nu am înțeles-o, pentru că sinceră să fiu nu am făcut nimic greșit. Am și consolat-o în momentul în care putea să câștige o amultă pentru că era foarte nerovasă pe Andre. Ca acum să vină la echipa care a consolat-o să o voteze și să o bage la ultima șansă”, a declarat Diana după votul Biei.

Citește și: America Express, 22 ianuarie 2023. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, clipe de panică pe traseu. „Ne-au furat ăștia”

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 25 ianuarie 2023. Ce „cadou” neprețuit a primit Joaquin Bonilla. Unde s-au cazat mexicanul și Ovidiu Bu... America Express, 25 ianuarie 2023. Colegii le-au oferit obiecte celor care participă la cursa pentru ultima șansă. Ce au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x