Antena Căutare

America Express, 25 ianuarie 2023. Concurenții au intrat ringul de wrestling. Cum s-au descurcat: „M-a aruncat ca pe un sac”

Pentru a afla următoarea destinație din a doua cursă de ultima șansă de pe Drumul Aurului, concurenții au fost nevoite să lupte, la propriu, în ring. Cele trei echipe au făcut cunoștință cu o altă tradiție mexicană și au dat tot ce au avut mai bun pentru a rămâne în competiție.

concurenții america express luptand în ring 25 ianuarie 2023 Galerie
Concurenții au intrat ringul de wrestling la America Express ediția 8 din 25 ianuarie 2023 | Antena 1

Ce de-a doua cursă pentru ultima șansă de pe Drumul Aurului îi pune pe concurenții celor trei echipe să se „lupte”, la propriu, pentru a rămâne în competiție. Aceștia au fost nevoiți să intre în ringul de lucha libre, wrestlingul mexican, și de asemenea, au avut un antrenor care i-a pregătit de confruntări.

Pentru a primi locația pentru următoarea misiune, ei au avut de ales între două posibilități: să lupte sau să își demonstreze istețimea rezolvând ecuații matematice.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 18 ianuarie 2023. Bie Adam și mama ei au trăit o adevărată „minune”. De ce a fost concurenta copleșită de emoții

Cum s-au descurcat cele trei echipe în ringul de luptă la America Express ediția 8 din 25 ianuarie 2023

Concurenții fost învățat de un luptător profesionist o serie de mișcări prin care să pună la pământ adversarul și apoi au intrat în ring. Ulterior au avut de aflat rezultatul unei ecuații matematice, prin două moduri, la alegere: ori socoteau, ori îl găseau pe talpa unui luptător.

„Am avut un mic antrenament în București, unde am vorbit cu tatăl lui Ovidiu care e profesor de matematică și ne-a explicat foarte bine cum trebuie să împărțim o ecuație foarte lungă”, a dezvăluit Joaquin, care a rămas pe mergine, să calculeze.

„Numai la ecuația aia nu-mi stătea capul”, a declarat Jean, în timp ce Dinu lupta în ring.

„La un moment dat, m-am înfășurat în jurul lui ca o liană și l-am pus pe jos”, e povestit Ovidiu care a fost primul ce a reușit să citească numărul de pe talpa adversarului.

După primele 2 minute, Jean l-a schimbat pe Dinu pe care luptătorul l-a aruncat „ca pe un sac de cartofi”. Larisa, însă, s-a descurcat mai bine și încurajată de pe margine, de Diana, a reușit si ea să afle rezultatul corect.

„Dă-i la picior!”, striga coechipiera ei de pe margine. „Eram disperată”, a mărturisit și gimnasta din ring.

Citește și: America Express, 17 ianuarie 2023. Unde au fost duși Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru de un mexican. Ce le-a arătat

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 25 ianuarie 2023. Colegii le-au oferit obiecte celor care participă la cursa pentru ultima șansă. Ce au... America Express, 25 ianuarie 2023. Larisa Iordache și Diana Bulimar, elemente de gimnastică alături de mariachi. Ce au f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x