Antena Căutare

America Express, 25 ianuarie 2023. Larisa Iordache și Diana Bulimar, elemente de gimnastică alături de mariachi. Ce au făcut

Din ringul de luptă, cele trei echipe care se întrec în cursa pentru ultima șansă au organizat un adevărat spectacol, în plină stradă. Concurenții au fost nevoiți să se transforme în mariachi și să-și formeze o trupă muzicală.

colaj foto Larisa Iordache Diana Bulimar si mariachi la america express 25 ianuarie 2023 Galerie
Larisa Iordache și Diana Bulimar au făcut elemente de gimnastică alături de mariachi la America Express ediția 8 din 25 ianuarie 2023 | Antena 1

Ajunși în Plaza Mariachi din Mexico City, cele trei echipe au făcut cunoștință cu o nouă tradiție mexicană, intrată în patrimoniu UNESCO. Pentru următoarea probă, ei au avut de format o trupă de mariachi, alături de alți trei muzicieni pe care i-au găsit undeva prin jur într-o piață plină de oameni costumați la fel.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 24 ianuarie 2023. Concurenții și-au demonstrat curajul la aparatul cu electroșocuri. Cum s-au descurcat

Concurenți au făcut spectacol pe străzile din Ciudad de Mexico, alături de mariachi, la America Express ediția 8 din 25 ianuarie 2023. Cum s-au descurcat Larisa și Diana

După ce fiecare echipă și-a găsit muzicienii, acestea au primit un nou plic în care li s-a explicat ce au de făcut. Următorul pas în cursa pentru ultima șansă a fost să învețe cântecul „Mariachi Loco”. Ulterior, să îl cânte și să îl danseze pentru oamenii din piață până când reușesc să strângă 800 de pesos.

„Era un show, noi eram în sine un show!, a declarat Ovidiu.

„E scena ta, Jean! Aici te descurci cel mai bine”, i-a spus Dinu fratelui său.

Dacă Jean și Dinu s-au bazat pe talentul lor muzical, Larisa și Diana au făcut un adevărat show cu elemente de gimnastică.

„Ne-am gândit cum să facem să câștigăm mai repede și normal că am profitat de atuurile noastre și am început să ne dăm peste cap”, a mărturisit Larisa.

Citește și: America Express, 24 ianuarie 2023. Jean Gavril și-a pierdut cumpătul la adresa lui Dinu. Detaliul care l-a făcut să răbufnească

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 25 ianuarie 2023. Concurenții au intrat ringul de wrestling. Cum s-au descurcat: „M-a aruncat ca pe un ... America Express, 25 ianuarie 2023. Cine a pierdut cursa pentru ultima șansă. Larisa Iordache si Diana Bulimar au fost el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x