Antena Căutare

America Express, 29 ianuarie 2023. Irina Fodor, veste neașteptată pentru concurenți. De ce a lipsit Andreea Antonescu

În prima zi din etapa a treia a emisiunii America Express, Irina Fodor a adus o veste neașteptată pentru concurenți. Toți au observat că Andreea Antonescu a lipsit și că Andreea Bălan a fost nevoită să plece singură în cursă.

colaj foto cu irina fodor in rochie neagra cu flori rosii pe cap, andreea balan si nelu cortea alaturi de catalin bordea, la america express Galerie
În ediția 9 a emisiunii America Express, Irina Fodor a dat o veste surprinzătoare concurenților | Antena 1

În ediția 9 a emisiunii America Express de la Antena 1 a început cea de-a treia etapă de pe Drumul Aurului. Irina Fodor i-a surprins pe toți cu o veste complet neașteptată. Nu doar misiunea pregătită i-a uimit pe concurenți, ci și faptul că a lipsit Andreea Antonescu de la întâlnire. Așa s-a aflat motivul pentru care Andreea Bălan va pleca singură în cursă.

Ce veste a dat Irina Fodor concurenților și de ce a lipsit Andreea Antonescu, în ediția 9 a emisiunii America Express, din 20 ianuarie 2023

Ziua a început în forță pentru echipele rămase în competiție, la America Express.

„Începe o nouă săptămână, se deschide o nouă etapă, în căutarea orașului de aur, El Dorado! Mulți spun că El Dorado ar fi o legendă, deci, de fapt, ce căutăm noi aici? Care este motivul care vă duce mai departe?”, a spus Irina Fodor, în prima zi din etapa a treia de la America Express.

„Acum începe greul, până acum ne-am jucat!”, a zis Bie Adam, care a conștientizat că aventurile de pe Drumul Aurului devin din ce în ce mai solicitante.

Citește și: America Express, 29 ianuarie 2023. Puya și Melinda, uimiți de gestul unui șofer. Ce a pățit Cătălin Scărlătescu

Apoi, concurenții au ascultat cu sufletul la gură veștile aduse de frumoasa prezentatoare a emisiunii de la Antena 1. Nu mică le-a fost mirarea atunci când au aflat că Andreea Bălan va pleca singură în cursă.

„E nevoie de tărie de caracter, iar astăzi avem de învățat multe. Vom învăța multe despre puternicul caracter mexican, studiind trecutul unor revoluționari ce au avut un impact puternic în istoria Mexicului, fie în istoria lumii. Asta fie pe calea armelor, fie pe calea artelor. Astăzi pun pe masă Jokerul etapei, va fi un joc unde se vor califica primele trei echipe care ajung la mine. Dar, întâi și întâi, trebuie să vă spun că am rămas și mai puțini decât ne doream. Andreea va fi singură astăzi și poate și o parte din ziua de mâine. Asta pentru că Andreea Antonescu a fost nevoită să plece pentru două zile, are interviu pentru Greencard și cu atât mai mult e important fiindcă o implică și pe fiica ei”, a continuat Irina Fodor, spre marea surpriză a tuturor.

Citește și: America Express, 29 ianuarie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au „furat” mașina fraților Gavril. Ce a recunoscut Andreea Bălan

„Mă simt ciudat fără Andreea, nu mi-aș fi dorit să rămân singură, dar nici nu mi-aș fi dorit să fim descalificate din toată competiția doar pentru o zi, că lipsește ea. Sper să mă descurc”, a zis Andreea Bălan.

Surpriza a fost și mai mare atunci când s-a aflat ce sarcină aduce prima misiune din etapa a treia de la America Express:

„Unii dintre voi o să fiți escribanos, ceilalți vor dicta. Aveți un judecător și o mașină de scris pentru fiecare cuplu. Veți pleca în cursă în funcție de greșelile pe care le faceți. Vă avertizez că sunt și cuvinte din 45 de litere!”, a zis Irina, care apoi a înmânat și mapa cu harta.

Acesta a fost momentul în care toată lumea a realizat că misiunea nu e una tocmai simplă. Cătălin Scărlătescu și-a pus și ochelarii pe ochi, ca să fie cât mai bine pregătit! Apoi, cu multă emoție, fiecare s-a apucat de treabă, sperând că va face o treabă cât mai bună.

Emoțiile au fost atât de mari încât tensiunile nu au întârziat să apară. S-a întâmplat și în cazul cuplului format din Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu.

„Hai măi, gata caterinca!”, s-a enervat acesta din urmă, în timp ce se lupta cu dictatul cuvintelor.

Nici Doina nu s-a lăsat mai prejos și l-a „taxat” cu replici neașteptate! Ce s-a întâmplat? Află totul urmărind clipul video de mai sus, din ediția 9 a emisiunii America Express, de la Antena 1.

Hai să vezi întreg episodul pe AntenaPlay.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

Diseară, de la 20:00, Andreea Bălan continuă cursa America Express fără Andreea Antonescu: ”Nu mi-aș fi dorit să rămân s... America Express, 29 ianuarie 2023. Puya și Melinda, uimiți de gestul unui șofer. Ce a pățit Cătălin Scărlătescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x