Antena Căutare

America Express, 30 ianuarie 2023. Dinu s-a enervat pe Jean Gavril. Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au reunit

Cea de-a doua zi din etapa a treia de la America Express a început într-un mod surprinzător pentru concurenți. Dinu s-a enervat pe fratele său, Jean Gavril, dintr-un motiv neașteptat. Andreea Bălan i-a făcut o dezvăluire neașteptată Andreei Antonescu, atunci când s-a întors în competiție.

Colaj cu Jean, Dinu Gavril, Andreea Antonescu și Andreea Bălan la America Express în ipostaze diferite Galerie
Dinu s-a enervat pe fratele său, Jean Gavril, dintr-un motiv neașteptat. Andreea Bălan i-a făcut o dezvăluire neașteptată Andreei Antonescu, atunci când s-a întors în competiție | Antena 1

Prima zi din cea de-a treia etapă de la America Express, desfășurată la Xochimilco, a adus misiuni dificile și un joc de amuletă solicitant, câștigat de echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Apoi, epuizați, concurenții și-au căutat un loc de cazare. A doua zi dimineață, încă de la primele ore, Dinu s-a enervat pe fratele său, Jean Gavril. La plecare, cei doi au fost surprinși de cadoul primit din partea gazdelor.

Ziua a început în forță și pentru Andreea Bălan, care și-a revăzut colega de echipă, întoarcă din Statele Unite ale Americii. Când s-au văzut, aceasta i-a făcut o dezvăluire Andreei Antonescu.

Dinu s-a enervat pe Jean Gavril în ediția 10 a emisiunii America Express. Ce s-a întâmplat când Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au reunit

Frații Gavril au avut parte de o dimineață destul de intensă în a doua zi din etapa a treia de la America Express. Jean Gavril se plimba prin camera atunci când Dinu a părut extrem de deranjat de asta.

„Ce vrei, mă? Ce vrei, ce vrei?! Ce vrei?! Pe bune vorbesc”, a strigat tânărul către fratele său.

„M-am trezit nervos pentru că are o chestie pe care o face el specific, de când suntem mici se plimbă prin casă, nu face nimic și tot îmi spune mie hai!”, a explicat Dinu.

Citește și: Anunțul făcut de Andreea Antonescu, după ce a lipsit de la America Express. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu frumoasa vedetă

Apoi, după ce și-au strâns bagajele, cei doi concurenți au coborât în hol, pentru a-și lua rămas bun de la gazdele lor. Nu mică le-a fost surpriza atunci când au văzut ce cadou au primit din partea gazdelor: un pachet generos cu mâncare și un imens sombrero.

„Aș vrea să o iau acasă, în România”, a zis Jean, încântat de cadoul primit.

Tot dimineața, Andreea Bălan a avut surpriza să o revadă pe Andreea Antonescu. Aceasta a mers în Statele Unite pentru o problemă de familie, dar a revenit ulterior în competiție.

Citește și: America Express, 29 ianuarie 2023. Cătălin Scărlătescu a clacat și a cerut intervenția medicului. Ce a pățit

„M-am clasat pe locul 3 la jocul de amuletă, dare ram singură și nu am putut să joc”, a explicat AndreeA Bălan colegei sale.

Totuși, cele două au fost mai mult decât fericite să se regăsească, lucru pe care l-au și mărturisit într-un mod emoționant.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 10 a emisiunii America Express ca să vezi ce s-a întâmplat.

Hai să vezi întreg episodul pe AntenaPlay.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, lider de audiență cu ediția de duminică. Diseară: una dintre echipe, la un pas de a ceda! ”Am clacat”... America Express, 30 ianuarie 2023. Andreea Antonescu și Andreea Bălan, uimite de gestul unui șofer. Ce a făcut omul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x