Antena Căutare

America Express, 31 ianuarie 2023. Jean Gavril și Dinu, fratele său, s-au certat. Ce replici acide și-au aruncat

Jean Gavril și Dinu, fratele său, s-au enervat la una dintre misiuni și între cei doi a avut loc un schimb de replici acide, în ediția 11 a emisiunii America Express, de la Antena 1.

Colaj cu Jean și Dinu Gavril la America Express în ipostaze diferite Galerie
Jean Gavril și Dinu, fratele său, s-au enervat la una dintre misiuni și între cei doi a avut loc un schimb de replici acide | Antena 1

Atunci când emoțiile și oboseala își spun cuvântul, tensiunile pot apărea destul de ușor între concurenți. Exact asta s-a întâmplat și între Jean Gavril și Dinu, fratele său, la misiunea în care au fost puși să facă din flori steagul României sau al Mexicului. Între cei doi a avut loc un schimb de replici acide, iar camerele de filmat au surprins totul.

Jean Gavril și fratele său, Dinu, s-au enervat și au avut un schimb de replici acide, în ediția 11 a emisiunii America Express, de la Antena 1

După ce s-a câștigat amuleta de către Bie Adam și mama ei, echipele au făcut iar autostopul, cu scopul de-a ajunge la Atlixco, următorul oraș unde Irina Fodor a pregătit alte și alte misiuni. Odată ajunși, concurenții au descoperit cum este să cari pâini într-un sombrero până la o florărie. Acolo, în schimbul pâinilor, echipele au primit flori, pe care apoi au fost nevoite să le curețe, să le care în sombrero și să le aranjeze astfel încât să obțină steagul României sau steagul Mexicului.

Citește și: America Express, 31 ianuarie 2023. Concurenții, uimiți de legende și detalii bizare din Mexic. Ce au pățit Bruja și Pufeh

Fiecare a încercat să dea tot ce a avut mai bun, pentru șansa de-a termina mai repede misiunea și de-a părni mai departe, la drum. Miza? A doua imunitate din cea de-a treia etapă de la America Express.

Totuși, distanțele pe care au fost nevoiți concurenții să le parcurgă nu au fost deloc mici, așa că oboseala și stresul și-au făcut rapid simțite prezența. A fost și cazul fraților Gavril, care s-au enervat, s-au certat și au ajuns la un schimb de replici acide.

Citește și: America Express, 30 ianuarie 2023. Bie Adam s-a certat cu mama ei. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, implicați într-un accident

„Nu mai înjura! Nu mai înjura, că mă enervezi pe mine! Că n-ai fost crescut de golani! Hai, calmează-te!”, a fost replica lui Jean către Dinu, în ediția 11 a emisiunii America Express, difuzată pe 31 ianuarie 2023.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 11 a emisiunii America Express ca să vezi ce s-a întâmplat.

Hai să vezi întreg episodul pe AntenaPlay.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 31 ianuarie 2023. Cine a câștigat amuleta. Ce dezvăluire neașteptată a făcut Bruja... America Express, 31 ianuarie 2023. Cine a câștigat imunitatea. Ce echipă a scăpat de cursa pentru ultima șansă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x