Antena Căutare

America Express, 5 februarie 2023. Andreea Bălan și Cătălin Bordea s-au „sabotat” reciproc. La ce strategii au apelat concurenții

Concurenții America Express au început ultima etapă din Mexic cu o probă în care au avut nevoie de dexteritate, memorie și poftă de dulce. Streategiile lor au fost dejucate de Irina Fodor.

colaj foto concurentii america express 5 februarie 2023 Galerie
Andreea Bălan și Cătălin Bordea s-au „sabotat” reciproc. La ce strategii au apelat concurenții în ediția 13 din 5 februarie 2023 | Antena 1

Echipele se pregătesc pentru o bătălie dură, având în față cursa pentru amuletă și Joker. Ultima etapă din Mexic aduce cu o mulțime de surprize pentru concurenți și ceea ce părea a fi o probă „pe gustul” lor se transformă rapid într-o adevărată provocare.

Localitatea în care se află, Puebla, este renumită pentru cele 300 de combinații de gusturi dulci, așa că Irina Fodor le-a pregătit o probă delicioasă care să stabilească ordinea în care vor pleca în cursă. Pentru asta, concurenții au avut de aruncat cu bile în mai multe pahare, de câte ori nimeresc ținta, deschid o bomboană a cărei denumire trebuie să o rețină. Concurenții au plecat ulterior, în ordinea în care au terminat de umplut paharele.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 29 ianuarie 2023. Cătălin Scărlătescu a clacat și a cerut intervenția medicului. Ce a pățit

Cum s-au descurcat concurenții la proba care le-a pus la încercare pofta de dulce la America Express ediția 13 din 5 februarie 2023

În timp ce unii s-au bucurat de această probă, Scărlătescu și Puya au dezvăluit că nu le plac dulciurile, iar alții au pus deja la cale strategiile. Cu toate acestea, planurile le-au fost dejucate de Irina Fodor.„La partea cu reținutul și mâncatul mă bag eu. La partea cu cu aruncatul, tu. Până când Irina ne-a citit gândurile și a zis o dată unul, o data celălalt și atunci nu ne-a plăcut”, a dezvăluit Andreea Antonescu.

„În timp ce unul dintre noi aruncă mingiile, celălalt se duce și la adună, ca să câștigăm timp. Ne mișcăm destul de repede, am început să nimerim paharele și în același timp încercăm să memorăm numele”, a spus și Jean despre strategia aleasă de ei la acest joc.

„Bălanca mi-a furat mie bilele. Deci a pus mâna pe bilele mele”, a adăugat și Bordea după ce s-a luptat cu adversarele sale pe bile. „Bălanca se concentra mai tare cum să te fure pe tine, decât cum să nimerească paharele”, a mai adăugat el.

În același timp, alții au încercat să rețină denumirile făcând asocieri cu diverse cuvinte din limba română, spre amuzamentul tuturor. Bordea și Cortea au plecat primii către următoarea probă, care are loc Fabrica de dulciuri Poblanos Charito.

Citește și: America Express, 1 februarie 2023. Andreea Antonescu a fost enervată de un judecător. Ce reacție neașteptată a avut

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

Irina Fodor, fotografiată cu perfuzia pe mână. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei la America Express... America Express, 5 februarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, clipe de panică în mașină. De ce s-au simțit în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x