Antena Căutare

America Express, 6 februarie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, schimb de replici ironice pe plajă. Ce și-au reproșat

Misiunile de pe plajă au stârnit momente tensionate între Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Ce doi au făcut ironii unul la adresa celuilalt și s-au înțepat în stilul caracteristic, chiar în timpul cursei.

colaj foto catalin bordea si nelu cortea la america express 6 februarie 2023 Galerie
Cătălin Bordea și Nelu Cortes și-au aruncat replici ironice pe plajă la America Express ediția 14 din 6 februarie 2023 | Antena 1

În continuare, în lupta pentru prima imunitate din a patra etapă, concurenții au ajuns la Playa Boca del Rio, Veracruz. La plajă ei au avut o serie de misiuni care îi vor duce și mai aproape de premiul mult râvnit pus la bătaie în ediția din această seară.

Ei au fost nevoiți să joace șotronul cu o familie, să îngroape în nisip localnici, să facă vată de zahăr și să vândă 20 de bucăți din vata de zahăr pe care ulterior să o vândă pentru cel puțin 400 de pesos. Însă această probă aparent distractivă a adus și primele replici ironice între Bordea și Cortea.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 1 februarie 2023. Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta au trecut printr-o situație neașteptată. Ce au pățit

Ce și-au reproșat Cătălin Bordea și Nelu Cortea la America Express ediția 14 din 6 februarie 2023. Comedianții și-au aruncat cuvinte ironice

După jocurile de pe plajă, Nelu Cortea s-a oprit timp de câteva secunde pentru a-și scutura încălțămintea de nisip. El i-a explicat coechipierului său că dacă nu va face asta i se vor irita picioarele, prilej numai bun pentru Bordea să îi arunce câteva replici ironice.

„A aflat toată țara că te iriți, gata!”, a spus acesta. „Mă irit, ce să fac dacă am piciorușele astea și se irită”, l-a ironizat acesta, reproșându-i că nu aveau timp să își spele picioarele de nisip.

„Oricum a durat la tine mai mult decât la mine, deși m-am spălat pe picioare. După cine stau acum?”, a spus și Cortea

„Și mama se irita, și tătucul meu se irita. Toată lumea se irita la noi în familie”, a mai glumit Bordea.

Citește și: America Express, 5 februarie 2023. Andreea Bălan și Cătălin Bordea s-au „sabotat” reciproc. La ce strategii au apelat concurenții

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 6 februarie 2023. Melinda a renunțat la tricou din cauza căldurii. Cum a reacționat Puya: „Așa dezbrăca... America Express, 6 februarie 2023. La ce înțelegere au ajuns Andreea Bălan și Andreea Antonescu cu Jean și Dinu: „Pactul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x