Antena Căutare

America Express, 6 februarie 2023. Ce echipă a obținut imunitatea. Cantitatea de gheață adusă a schimbat locurile în clasament

Concurenții au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a obține prima imunitate din a patra etapă de la America Express. Cele 7 echipe au trecut prin misiuni dificile până să ajungă la Irina Fodor, însă doar o doi concurenți s-au bucurat de cel mai râvnit avantaj de pe Drumul Aurului.

colaj foto irina fodor si concurentii america express 6 februarie 2023 Galerie
Irina Fodor a dezvăluit numele echipei care a câștigat prima imunitate din a patra ediție de la America Express | Antena 1

Prima imunitate din cea de-a patra etapă i-a făcut din nou pe concurenți să își întreacă limitele. Cele 7 echipe rămase în concurs au luptat până la epuizare pentru cel mai râvnit premiu, imunitatea. Însă, de data aceasta, miza a fost și mai mare, pentru că cei care au ajuns pe primul loc la Irina Fodor au biletul garamtat pentru Guatemala, următoarea țară de pe Drumul aurului.

Așadar, probele au fost pe măsura recompensei. Concurenții nu au avut deloc o misiune ușoară fiind nevoiți să care blocuri uriașe de gheață, prin arșița Mexicului, la finalul cursei cantitatea de gheață rămasă fiind esențială.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 5 februarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, clipe de panică în mașină. De ce s-au simțit în pericol

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au câștigat prima imunitate din etapa a patra la America Express ediția 14 din 6 februarie 2023. Cum s-a schimbat clasamentul

Pe măsură ce competiția înaintează, probele au devenit și mai complicate, punând la încercare atât forța fizică a concurenților cât și pe cea mentală. Cursa pentru prima imunitatea din a patra etapă i-a epuizat pe aceștia și pe fondul stresului, au ieși la iveală noi tensiuni între coechipieri.

Ei au fost nevoiți să se cazeze cu un bloc imens de gheață, dar și să facă diferite probe în vremea toridă și au apelat la diferite tehnici, unele demonstrându-se mai eficiente decât altele. Cele 7 echipe au fost anunțate încă de la început că va fi esențială cantintatea de gheața cu care se vor întoarce, iar acest detaliu a provocat schimbări majore în clasament.

Astfel, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost ultimele ajunse la Irina Fodor cu 19 kg de gheață, urmate de Scărlătescu și Doina cu aproape 14 kg de gheață, așa că ei au trecut pe ultimul loc.

Frații Gavril au ajuns pe locul patru cu doar 4 kg de gheață, iar în urma lor Puya și Melinda, însă datorită faptului că aceștia au reușit să păstreze 13 kg de gheață au trecut în fața lui Jean și Dinu.

Și pe podium au avut loc modificări importate datorită cantității de gheață, dând cu totul peste cap clasamentul. În ordine descrescătoare, locul trei a fost ocupat de Bordea și Cortea cu 7 kg, Bie și Mikey au reușit să ajungă cu 12 kg, iar pe primul loc s-au situat Ovidiu și Joaquin.

După o zi grea, plină de tensiune, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au ajuns la Irina Fodor cu 16 kg de gheață și astfel, au câștigat imunitatea și și-au asigurat plecare în Guatemala, spre bucuria lor.

„Cât de dureros e! Că alergi în halul ăla doar în speranța să ai un duș. Vai câtă durere a fost în sufletul nostru”, a mărturisit Bie Adam.

„Să ajungem în Guatemala e o validare. E o validare că suntem o echipă puternică, că nu ne mai gândim să o lumă ușor ușor”, a declarat Joaquin. Cât de ciudat o să sune, pentru noi acum începe competiția”, a adăugat și Ovidiu

Citește și: America Express, 5 februarie 2023. Ce echipă a câștigat prima amuletă din ultima etapă din Mexic. Ce joker au extras învingătorii

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 6 februarie 2023. La ce înțelegere au ajuns Andreea Bălan și Andreea Antonescu cu Jean și Dinu: „Pactul... America Express, 6 februarie 2023. Un vrăjitor le-a ghicit concurenților în cărți de tarot. Ce a deranjat-o pe Bie Adam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x