Antena Căutare

America Express, 7 februarie 2023. Ce făceau Andreea Bălan și Andreea Antonescu în timp ce colegii lor erau în cursă. Ce au decis

Concurenții au mers să facă rost de obiectele de care aveau nevoie pentru a finaliza ritualul magic, însă proba a durat în seară așa că a fost nevoie de mici ajustări pe parcurs. Ora târzie și oboseala și-au pus cuvântul și au sărit, din nou, scântei în interiorul echipelor

Colaj cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu Galerie
Andreea Bălan și Andreea Antonescu au reușit să-i „hipnotizeze” pe mexicani, la America Express, 7 februarie 2023 | Antena 1

America Express continuă, iar ediția din această seară i-a prins pe concurenți în plină cursă. De la Teatrul unde li s-a ghicit în cărți de tarot, cele 6 echipe au dus la capăt ritualul magic început seara trecută și au plecat spre o nouă destinație de unde au procurat primele ingrediente pentru poțiunea magică.

Cu toate acestea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au avut o altă strategie, care însă pare că nu a funcționat chiar cum își doreau cele două.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 5 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, de la bucătărie la construcții. Ipostaza rară în care nu a mai fost văzut

Ce făceau Andreea Bălan și Andreea Antonescu în timp ce colegii lor se aflau în cursă la America Express ediția 14 din 7 februarie 2023

„Eu nu înțeleg de ce suntem singurele de aici”, a spus Andreea Bălan în timp ce ea și coechipiera ei mergeau agale pe străzile orașului iar afară deja începuse să se întunece.

După ce au cerut câteva indicații de la un bărbat, văzând că se înserează. cele două s-au hotărât să tragă de timp sperând că Irina Fodor va opri cursa și vor putea înopta acolo. Cu toate acestea, calculele lor nu s-au potrivit și au fost depășite de mai multe echipe care se îndreptau cu mașina spre următoarea destinație.

„Au trecut pe lângă noi. Ne-au făcut cu mâna din taxi. Ok, băieți. Duceți-vă voi, alergați voi. Mai repede dacă se poate, să se dea stop race, să ne căutam cazare”, a spus și Andreea Bălan.

Între timp, celelalte echipe au ajuns la locul de unde trebuia să își procure primele ingrediente, însă și aici au sărit scântei. Dinu a răbufnit în plină stradă la adresa fratelui său care mergea prea încet, după părerea lui.

„De ce nu te miști?! Nu vrei să avem cazare? Nu vrei să intrăm la joc”, a strigat acesta, reproșându-i lui Jean că rămăsese în urmă.

Cu toate acestea, nu a durat mult până când roata s-a întors. După ce au găsit o mașină care să îi ducă mai departe, Jean a realizat că fratele său a uitat paharul cu busuioc la Casa Meșterului și au fost nevoiți să se întoarcă.

Pentru că s-a făcut târziu, magazinele la care aveau de ajuns se închiseseră, așa că Irina le=a permis să obțină obiectele de oriunde, folosindu-și fiecare puterea de convingere.

Citește și: America Express, 6 februarie 2023. Ce li s-a întâmplat concurenților la cazare. Jean și Dinu au fost urmăriți pe stradă

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, lider de audiență Puya și Melinda se cazează în casa unui vrăjitor: „Cu siguranță că avea gândurile în... America Express, 7 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre greșelile din trecutul său. Ce i-a mărturisit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x