Antena Căutare

America Express, 7 martie 2023. Ce echipă a ajuns prima la Irina Fodor și ce recompensă a câștigat: „Imunitate nu avem”

Deși cursa din ediția 31 de America Express nu a avut ca miză o imunitate, prima echipă ajunsă la Irina Fodor a primit o recompensă.

Colaj cu Irina Fodor, Cătălin Sărlătescu, Doina Teodoru, Cătălin Bordea și Nelu Cortea Galerie
Cele 4 echipe care au participat la ediția 31 de America Express au știut de la început că nu mai există în joc o imunitate, însă prima pereche ajunsă la Irina Fodor a primit o recompensă | Antena 1

Echipele rămase în competiție au primit ca misiune să ajungă la Monumento a la Hormiga din Bucaramanga, la Irina Fodor, cu cel puțin 6 obiecte din proverbele pe care le-au competat la o probă anterioară. Cele 4 echipe care au participat la ediția 31 de pe Drumul Aurului au știut de la început că nu mai există în joc o imunitate, singura din etapa 8 și ultima din competiție fiind câștigată anterior de Andreea Bălan și de Andreea Antonescu.

Citește și: America Express, 7 martie 2023. Concurenții s-au „izbit ca insectele” la proba cu tiroliana. Ce a făcut Melinda: „Frână! Frână!”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au ajuns primii la Irina Fodor. Ce recompensă au primit

După o cursă plină de adrenalină, cu tiroliene și proverbe, la Irina Fodor au ajuns primii Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Imediat după ei au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

„Imunitate nu avem, dar aveți o noapte la hotel!”, le-a spus Irina Fodor celor doi, care s-au bucurat că se pot odihni.

„V-a dat cazare, mă?”, au strigat Nelu Cortea și Cătălin Bordea care au ajuns și ei la Irina Fodor.

„Ți-am zis că e cazare, să tragem mai tare? l-a întrebat Nelu Cortea pe colegul său.

„Pentru mine faptul că nu am murit azi a fost cea mai tare cazare din lume”, a spus Cătălin Bordea, care și-a învins frica de înălțime în ediția 31 de America Express.

Jean și Dinu au ajuns pe locul 3 la Irina Fodor, iar Puya și Melinda au ajuns pe ultimul loc. Soții nu au avut decât 2 din cele 6 obiecte, iar Irina Fodor le-a precizat că-și vor afla penalizarea în ziua următoare.

Citește și: America Express, 7 martie 2023. Puya și Melinda au refuzat cazarea oferită de Irina Fodor. Care a fost motivul

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Citește și: America Express, 28 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, reacție neașteptată când a fost prins din urmă de Andreea Bălan

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 7 martie 2023. Puya și Melinda, gest emoționant pentru doi tineri din Venezuela care s-au ascuns de pol... America Express, 7 martie 2023. Jean Gavril și Dinu, discuții aprinse în casa unor columbieni: „Ieșim în momentul ăsta!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x