Antena Căutare

America Express, 8 februarie 2023. Concurenții și-au demonstrat talentul de bucătari. Ce problemă a întâmpinat Cătălin Scărlătescu

Concurenții au intrat în bucătărie, însă presiunea cursei pentru ultima șansă și emoțiile și-au spus cuvântul. Până și cei mai experimentați au întâmpinat probleme, Cătălin Scărlătescu fiind scos din minți de mexicanul care le-a oferit explicații.

Cătălin Scărlătescu a întâmpinat probleme la proba de gătit tacos, în cursa pentru ultima șansă, la America Express

Antena 1

Cu sosul de habanero, sacul de ardei iuți rămași și peștele pentru care au muncit, concurenții s-au îndreptat către spre următoarea destinație. Acolo, cele trei echipe de la cursa pentru ultima șansă au avut de pregătit tacos, folosind ingredientele pe care le au obținut. Dar, mai întâi de toate, ei au fost instruiți de un specialist cum să facă taco și aici au apărut scântei.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 8 februarie 2023. Jean Gavril și Dinu, conflict cu un taximetrist din cauza banilor. „Să nu aibă un pistol la el”

Ce au pățit Dinu și Jean în timp ce preparau tacos la America Express ediția 16 din 8 decembrie 2023. Ce problemă a avut Cătălin Scărlătescu cu mexicanul care îi oferea indicații

Ajunși la Piața Sierra, concurenții au început să îl caute pe cel care i-a invățat să prepare tacos. Presiunea cursei și-a pus amprenta asupra celor trei echipe, iar emoțiile au început să pună stăpânire. Bie și mama ei au avut unul dintre cele mai mari conflicte din de până acum de la America Express, vloggerița reproșându-i mamei sale că e prea competitivă.

„Mă scoți din pepeni, efectiv. Întreabă, nu întreba. Întreabă, nu întreba. Ferească Dumnezeu. Deci tu ai innebunit. Era un car de nervi și pentru mine niciodată nu e competiția peste starea mea de bine. Eu nu vreau să trag în felul ăsta. În felul în care faci tu, nu vreau să particip la așa ceva. Eu câștig nimic dacă tu faci așa”, a spus Bie.

Și Cătălin Scărlătescu a întâmpinat câteva probleme la proba de gătit taco. Simțindu-se pe tărâm cunoscut, chef-ul a pus mâna direct pe cuțit să taie peștele, însă când a venit rândul să pună sosul habanero, acesta a avut mici neînțelegeri cu cel care îi oferea indicații.

„Mi-a zis să pun un vârf de sare, nici eu nu pot doar atât”, a spus și Doina.

„Să-i învăț pe ăștia cum se încinge uleiul. Băiatul ori voia să ne încurce ori voia să ne încurce” a spus Scărlătescu când a început să se enerve.

Nici în bucătăria în care au ajuns Jean și Dinu lucrurile nu au mers mai bine. Dinu a izbucnit și a început să ține la cel care îi instruia după ce bărbatul a pornit blender-ul, dar fără să îl și acopere și a sărit sos picant peste tot.

„Scărlătescule, ți-a picat probă pentru tine”, i-au strigat băieții.

Citește și: America Express, 8 februarie 2023. Concurenții au primit o misiune picantă. Cum au reușit să termine o sticlă cu sos tabasco

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 8 februarie 2023. Concurenții au primit o misiune picantă. Cum au reușit să termine o sticlă cu sos tab... America Express, 8 februarie 2023. Cine a pierdut cursa pentru ultima șansă. Ce soartă a avut echipa de pe ultimul loc...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Ultimele știri
x