Antena Căutare

America Express, 8 martie 2023. Ce echipă a fost eliminată. Puya și Melinda părăsesc competiția de pe Drumul Aurului

Ca după fiecare cursă pentru ultima șansă de la America Express, a treia echipă ajunsă la Irina Fodor a primit verdictul vulturlui. Puya și Melinda au fost eliminați din competiția de pe Drumul Aurului.

Colaj cu Irina Fodor ținând vulturul verde în mână și concurenții America Express Galerie
Puya și Melinda părăsesc competiția America Express, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă, difuzată pe 8 martie 2023 | Antena 1

Concurenții America Express aflați în careu au așteptat cu sufletul la gură să afle ce echipă a ajuns pe ultimul loc după cursa pentru ultima șansă, dar și ce culoare are vulturul aflat în cutia purtată de echipa Andre, echipă care a avut imunitate: „Au avut o zi de cursă ca într-o telenovelă. Cu suspans, cu acțiune, cu răsturnări de situație, cu Cenușărese”, a descris Irina Fodor cursa pentru ultima șansă.

În cursa pentru ultima șansă din ediția difuzată pe 8 martie 2023 de America Express echipele participante au fost: Puya și Melinda, Jean Gavril și Dinu, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Citește și: America Express, 7 martie 2023. Puya și Melinda, gest emoționant pentru doi tineri din Venezuela care s-au ascuns de polițiști

Puya și Melinda au părăsit competiția America Express. Vuturul a fost roșu

Cătălin Sărlătescu și Doina Teodoru au ajuns primii la Irina Fodor: „Suntem foarte fericiți că intrăm în semifinală”, a spus actrița. Jean și Dinu au ajuns pe locul 2 la Irina Fodor, iar Puya și Melinda au pierdut cursa pentru ultima șansă.

În așteptarea veridcutului vulturului, Irina Fodor a ținut să spună câteva cuvinte frumoase despre soții Puya și Melinda:

„Această pereche ne-a întrecut orice așteptare. Am descoperit niște oameni complet altfel decât ar fi bănuit oricine. O familie adevărată. Unită, minunată, veselă, simpatică. Nu este poate romantismul clasic cu petale de trandafiri, dar se vede susținerea constant. Se vede că sunteți unul lângă celălalt și la bine și la rău”, a spus prezentatoarea America Express.

Din păcate, cutia deschisă de Irina Fodor ascundea un vultur roșu, care a adus eliminarea echipei de pe ultimul loc. Puya și Melinda au părăsit competiția America Express în apaluzele și îmbrățișările celorlalți concurenți.

„Ce să facem acum? Se pare că s-a terminat cursa pentru noi”, au spus Puya și Melinda.

Citește și: America Express, 7 martie 2023. Puya și Melinda au refuzat cazarea oferită de Irina Fodor. Care a fost motivul

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Citește și: America Express, 28 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, reacție neașteptată când a fost prins din urmă de Andreea Bălan

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 8 martie 2023. Puya, la un pas de a fi jefuit în timpul cursei pentru ultima șansă: „Te-a lovit?”... Mesajele postate de Melinda și Puya după eliminarea de la America Express. Ce au transmis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x