Antena Căutare

Azi, de la 20:00, la Antena 1 și AntenaPLAY, luptă spectaculoasă în Marea Finală America Express: ”Vor ieși scântei!”

Mult așteptatul moment al înfruntării finale la America Express a sosit! În această seară, de la ora 20:00, Marea Finală a celui mai dur reality show din România aduce la Antena 1 și AntenaPLAY spectaculoasa înfruntare între echipele Andreea Bălan - Andreea Antonescu și Cătălin Bordea - Nelu Cortea.

colaj de imagini cu concurentii de la america express in marea finala Galerie
Mult așteptatul moment al înfruntării finale la America Express a sosit! În această seară, de la ora 20:00, Marea Finală a celui mai dur reality show din România aduce la Antena 1 și AntenaPLAY spectaculoasa înfruntare între echipele Andreea Bălan - Andreea Antonescu și Cătălin Bordea - Nelu Cortea. | Antena 1

După 7.000 de kilometri parcurși prin Mexic, Guatemala și Columbia, cele două perechi sunt pregătite pentru o bătălie memorabilă. Concurenții își vor aduna toate resursele de energie pentru maratonul cu indicii, desfășurat într-un ritm nebun.

Ca să cucerească El Dorado, vor trece printr-o varietate de misiuni la sol, pe apă și în aer. De la enigme care le complică parcursul la provocări încărcate de adrenalină, precum zborul cu parapanta, echipele au parte de o cursă trepidantă, demnă de o Mare Finală.

Momentele impresionante nu vor lipsi, dar competiția nu se oprește nici atunci când emoțiile pun stăpânire pe concurenți, afectându-le concentrarea.

Marea Finală America Express este live, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Azi, de la 20:00, la Antena 1 și AntenaPLAY, luptă spectaculoasă în Marea Finală America Express

Încă nu ne vine să credem. Suntem foarte mândri că am ajuns aici. Voi ieși scântei! N-o să fie o bătălie cu mănuși”, a declarat Nelu Cortea. ”Suntem gata să asediem Cetatea Cartagenei, să o cucerim. Cetatea asta nu e pregătită pentru ce urmează!”, a adăugat Cătălin Bordea.

Cartagena nu a căzut niciodată, dar am venit noi să luăm comoara care se află aici. Vrem să luăm premiul cel mare”, a spus Andreea Antonescu.

”Această cursă vă va testa limitele așa cum cursele de până acum n-au mai făcut-o. Va fi un slalom uriaș, va trebui să vă înfrângeți fricile și emoțiile, care azi vor fi mai mari ca oricând”, i-a anunțat Irina Fodor.

Cum se va desfășura ultima cursă și cine va câștiga mult râvnitul trofeu al celui mai dur reality show din România și marele premiu de 30.000 de euro telespectatorii vor afla urmărind Marea Finală America Express, pe Antena 1 și AntenaPLAY, în această seară, de la 20:00.

Luni, telespectatorii Antena 1 sunt invitați să înceapă o nouă aventură, de data aceasta culinară, pe 27 martie. De la ora 20:30, are loc premiera noului sezon Chefi la Cuțite. Edițiile sunt disponibile pe AntenaPLAY.

Podcastito Express. Ce au făcut Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru la revenirea în România după eliminarea de la Ameri... Finala America Express 2023. Irina Fodor, anunț neașteptat înainte de cursă. Ce a dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x