Antena Căutare

Când are loc Finala America Express 2023. Data la care competiția de pe Drumul Aurului își află câștigătorii

Finala America Express 2023, care va fi difuzată pe Antena 1 și pe AntenaPLAY, va prezenta publicului echipa căștigătoare de pe Drumul Aurului. Irina Fodor va înmâna marele premiu echipei care va câștiga Finala competiției.

Colaj cu Irina Fodor și sigla America Express Galerie
Marea Finală America Express își va desemna câștigătorii de pe Drumul Aurului | Antena 1

Nouă perechi ambițioase au pornit pe Drumul Aurului în competiția America Express. Cei 18 concurenți și-au depășit limitele și au avut parte de experiența vieții lor. După etape pline de provocări a sosit timpul ca America Express să-și desemneze câștigătorii, în Marea Finală.

Citește și: Motivul pentru care Irina Fodor a avut nevoie de perfuzie în America Express: „M-a speriat foarte tare”

Finala America Express 2023. Când se difuzează ultima confruntare de pe Drumul Aurului

Marea Finală America Express se difuzează duminică, 26 martie 2023, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY. Două echipe vor concura pentru marele premiu America Express în valoare de 30.000 de euro, dar și pentru titlul de câștigători America Express 2023.

Finala America Express se anunță a fi una dificilă, palpitantă și plină de emoții.

În semifinala America Express au ajuns 4 echipe: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, însă numai două dintre acestea vor ajunge în Finala America Express.

La începutul sezonului nouă perechi au pornit la drum, în Mexic, toți având în gând dorința de a ajunge cât mai departe în competiție, sau chiar până în Marea Finală.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei au dat dovadă de curaj și perseverență în America Express 2023.

Citește și: America Express, 7 martie 2023. Concurenții s-au „izbit ca insectele” la proba cu tiroliana. Ce a făcut Melinda: „Frână! Frână!”

Finala America Express 2023. Drumul spe El Dorado, presărat cu emoții și provocări

De-a lungul competiției, echipele au participat la cursa pentru ultima șansă. Uneori norocul le-a surârs celor ajunși pe ultimul loc și au primit un vultur verde care însemna rămânerea în competiție, dar alte echipe au primit vulturi roșii, care le-au adus eliminarea. Primele au părăsit competiția gimnastele Diana Bulimar și Larisa Iordache.

A doua echipă care a pierdut cursa pentru ultima șansă și a primit un vultur roșu a fost cea formată din Bruja și Pufeh. A treia echipă care a părăsit America Express a fost cea formată din Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla. Ulterior, a patra echipă eliminată a fost cea formată din Bie și Mikey. Puya și Melinda au părăsit competiția America Express, chiar înainte de semifinală.

Despărțirile nu au fost ușoare, însă echipele rămase pe Drumul Aurului au conștientizat că fac parte dintr-o competiție, unde numai o pereche poate câștiga Marea Finală America Express.

America Express le-a oferit telespectatorilor imagini din locuri spectaculoase. Mexicul, Guatemala și apoi Columbia i-au lăsat pe concurenții Ameria Express să descopere culturi inedite, obiceiuri interesante, dar și oameni memorabili.

Pe lângă cursa presărată cu misiuni, concurenții America Express au avut ocazia să-și arate vulnerabilitatea în fața localnicilor care și-au manifestat bunătatea și i-au primit în casele lor.

Citește și: America Express, 6 martie 2023. Concurenții au fost supuși la testul fricii de necunoscut. Cum au făcut față metodelor de speriat

Finala America Express 2023 își va desemna câștigătorii de pe Drumul Aurului

Drumul până în Finala America Express a fost presărat cu lecții de viață atât pentru concurenți, cât și pentru fanii emisiunii.

Așa cum Irina Fodor a spus la începutul fiecărei ediții, concurenții America Express au traversat Atlanticul și au pornit pe un drum misterios și magnific: Drumul Aurului. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Până la Marea Finală America Express, echipele au parcurs un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice: Mexic, Guatemala și Columbia.

Ce echipă va câștiga America Express în cursa spre El Dorado, telespectatorii vor afla în Finala difuzată 26 martie 2023, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Citește și: America Express, 5 martie 2023. Concurenții au primit viermi la micul dejun. O echipă a refuzat proba și a fost penalizată

Începe etapa semifinală la America Express. Echipele pornesc în căutarea marilor comori... Semifinala America Express, 12 martie 2023. Irina Fodor, veste neașteptată în etapa 9. Ce a anunțat prezentatoarea TV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x