Antena Căutare

Care e numele complet al lui Cătălin Scărlătescu. Ce scrie în buletinul concurentului de la America Express

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați chefi de la noi. Deși lucrează în televiziune de ani buni și se află în lumina reflectoarelor, puțini știu care este numele său complet.

colaj de imagini cu catalin scarlatescu si doina de la america express Galerie
Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați chefi de la noi. Deși lucrează în televiziune de ani buni și se află în lumina reflectoarelor, puțini știu care este numele său complet. | Antena 1

Iubitul Doinei Teodoru are și un al doilea prenume, lucru pe care mulți nu îl știu. Iată care este numele complet al concurentului de la America Express.

Citește și: Cum a reacționat fiica lui Jean Gavril când acesta a ajuns acasă, după eliminare. Mărturisirile emoționante ale soției artistului

Care este numele din buletin al lui Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați chefi români. Deși apare foarte des pe micile ecrane, este o persoană discretă. Acesta preferă să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor. Acesta e motivul pentru care puține persoane știu cum se numește în buletin celebrul bucătar.

Născut și crescut la Constanța, Chef Scărlătescu spune că a fost pasionat încă de mic de bucătărie. Cea care l-a inspirat a fost chiar bunica lui.

La 16 ani era curier și s-a gândit să se facă bucătar. Înainte de a ajunge acolo, a trecut prin treburile din subsolul bucătăriei care au presupus curățenie, manipulare marfă sau curățatul legumelor.

Citește și: Ce mesaj a transmis Nelu Cortea, după ce Jean și Dinu Gavril au fost eliminați de la America Express - Drumul Aurului

La 20 de ani, a plecat din țară și a lucrat pe vapor ca stewart. A urmat Germania, unde a lucrat în restaurante de top. Mai târziu, și-a luat inima în dinți și, în 2004, a intrat în afaceri. El s-a asociat cu bucătarul italian Claudio Moras, iar ulterior a continuat cu ”Burger și Scoici” din București și Constanța.

Deși un nume foarte cunoscut în această industrie, puțini au avut ocazia să-i afle numele complet. Cătălin Scărlătescu are un prenume pe care îl poartă cu mândrie. Acesta se mai numește și Ion.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Citește și: America Express, 24 ianuarie 2023. Jean Gavril și-a pierdut cumpătul la adresa lui Dinu. Detaliul care l-a făcut să răbufnească

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

Citește și: Din ce face bani Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. Cu ce se ocupă concurenta de la America Express

Cum a reacționat fiica lui Jean Gavril când acesta a ajuns acasă, după eliminare. Mărturisirile emoționante ale soției a... Din ce face bani Dinu Gavrilă. Tânărul este încă student, dar are deja propria afacere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x