Antena Căutare

Cătălin Bordea și-ar fi dorit să facă echipă cu soția lui la America Express. De ce a renunțat: „Toți care se duc în cuplu...”

Cătălin Bordea a dezvăluit recent că planul său inițial era să facă echipă pe Drumul Aurului cu soția lui, Livia, însă la scurt timp cei doi s-au răzgândit. În prezent, comediantul înfruntă provocările de la America Express alături de actorul Nelu Cortea. Iată care a fost motivul pentru care Livia a renunțat!

colaj foto cu catalin bordea si sotia lui, livia Galerie
Cătălin Bordea a dezvăluit că inițial trebuia să facă echipă cu soția lui, Livia, la America Express. Motivul pentru care cei doi au renunțat | Instagram/ Antena

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost invitați recent în platoul unei emisiuni, acolo unde au vorbit despre întreaga experiență America Express. Comediantul a mărturisit astfel că, deși în cadrul show-ului face echipă cu Nelu, planurile sale erau altele.

Bordea și soția lui, Livia, și-au propus inițial să participe împreună, însă la scurt timp s-au răzgândit. Comediantul a explicat care au fost și motivele care au dus la această decizie.

Citește și: Cum arată soția lui Nelu Cortea de la America Express. Cât de frumoasă Elena Cortea

Cătălin Bordea urma să participe la America Express alături de soția lui, Livia

Se pare că Livia a fost cea care a renunțat, după ce s-a gândit mai bine la tot ce presupune provocarea America Express. Nelu Cortea și Cătălin Bordea au confirmat că aventura trăită nu a fost deloc una ușoară, astfel că soția comediantului a demonstrat că a luat decizia cea bună. Livia Bordea este o fire atletică și s-ar fi descurcat cu siguranță, însă altele au fost motivele din spatele deciziei sale.

Aceasta a prins curaj după ce i-a urmărit pe Sorin Bontea și Răzvan Fodor, în cel de-al treilea sezon, astfel că a fost la un pas să se prezinte în competiție. Cătălin Bordea a povestit că a fost surprins de entuziasmul soției sale, însă după câteva discuții mai serioase cei doi și-au dat seama că nu și-ar dori să le fie afectată relația de cuplu din cauza tensiunilor și a certurilor care apar inevitabil pe fondul stresului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ea a prins un mare curaj în sezonul 3, când i-a văzut pe Bontea și Fodor, dar…Livia mi-a spus să mergem. Era prima dată când mergeam cu atât de mult entuziasm și după s-a gândit mai bine și a zis că ar prinde mai bine să merg cu prieten, pentru că echipele de băieți se descurcă altfel”, a declarat Cătălin Bordea, la Xtra Night Show, citat de Spynews.

Citește și: America Express, 16 ianuarie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au încremenit când au văzut ce au de făcut la o misiune

În plus, Bordea a explicat că el și partenera lui au gândit situația în perspectivă. Văzând discuțiile care apar în cupluri în cadrul emisiunii, Livia a făcut un pas înapoi și a decis că cel mai bine este să își susțină partenerul de acasă. Totodată, aceasta a înțeles că Nelu Cortea ar punea beneficia de notorietatea venită odată cu participarea în cadrul show-ului.

„Ea a gândit-o în perspectivă, competitiv, emoțional. Toți care se duc în cuplu se ceartă. Încă un motiv pentru care a zis că nu a mers a fost că nu avea ce să facă, cum să se folosească de notorietatea asta și că Nelu Cortea ar fi putut”, a mai spus Cătălin Bordea.

Premiera maraton America Express, lider de piață cu toate cele 4 ediții consecutive... Cătălin Bordea, momente de panică la America Express. Ce i s-a întâmplat concurentului: „Acolo am avut atac de panică”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x