Antena Căutare

Câți ani are și cu ce se ocupă Aris Eram. Ce diferență de vârstă există între el și Alexia Eram de la America Express

Alexia și Aris Eram vor face echipă la America Express Drumul Soarelui. Cei doi frați speră să cucerească marele trofeu și se pregătesc intens pentru aventura provocatoare. Dacă Alexia este un nume cunoscut în online și iubita unui artist celebru, Mario Fresh, despre Aris nu se știu prea multe. Iată cine este concurentul de la America Express.

colaj de imagini cu logo america express si cu echipa aris si alexia eram Galerie
Alexia și Aris Eram vor face echipă la America Express Drumul Soarelui. Cei doi frați speră să cucerească marele trofeu și se pregătesc intens pentru aventura provocatoare. Dacă Alexia este un nume cunoscut în online și iubita unui artist celebru, Mario Fresh, despre Aris nu se știu prea multe. Iată cine este concurentul de la America Express. | Antena 1

Alexia și Aris Eram formează una dintre cele mai simpatice echipe de la America Express. Cei doi frați vor concura alături de alte opt perechi la competiția ce se va desfășura pe Drumul Soarelui. Iată cine sunt Alexia și Aris Eram și ce diferență de vârstă există între ei.

Câți ani are și cu ce se ocupă Aris Eram. Ce diferență de vârstă există între el și Alexia Eram de la America Express

Aris Eram a venit pe lume pe 24 iulie 2003, la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon din București, și are 19 ani. Aris a absolvit liceul la Școala Franceză și și-a dorit să studieze afacerile, așa că a ales o universitate spaniolă.

Astfel, la doar 18 ani, fratele Alexiei Eram a început o viață pe cont propriu în Spania. Nu e singurul care a ales să studieze în străinătate. Și sora lui, Alexia, concurenta de la America Express, a optat pentru o facultate din afara țării.

Ce studii are și Alexia Eram de la America Express

Alexia Eram s-a născut pe 31 august 2000 și are 22 de ani, astfel e mai mare cu 3 ani decât fratele său, cu care participă la America Express Drumul Soarelui.

Frumoasa șatenă a absolvit recent studiile la o universitate prestigioasă, ”University For the Creative Arts”, unde a aprofundat Marketing, Publicitate și Relații publice.

Un singur an de studii costă 15.000 de lire, la care se mai adaugă încă 15.000 pentru cazare, transport și masă. Deci pentru un ciclu de licență, Alexia Eram a scos din buzunar 90.000 de lire.

Citește și: Irina Fodor, mesaj surprinzător la scurt timp după ce s-au aflat concurenții de la America Express sezonul 6. Ce a dezvăluit

Ce au spus Alexia și Aris Eram despre participarea la America Express: Drumul Soarelui

Alexia Eram: “Am acceptat invitația de a pleca în America Express pentru că ne place foarte mult acest format tv în care îți sunt testate limitele într-un fel special. Pe de altă parte, cred că nici în momentul de față nu știm exact în ce ne-am băgat, dar suntem siguri, și eu și fratele meu, că poate fi una dintre cele mai interesante experiențe ale vieții. Și dacă nu la 20 de ani, când?! Ne dorim să ne bucurăm de fiecare moment, să-l trăim la maximum, să învațăm cât mai multe, să descoperim locuri, oameni și obiceiuri, și să rămânem cu amintiri frumoase. Chiar și faptul că voi fi cu fratele meu, 24 de ore din 24, este ceva nou. Cine petrece non stop atâta timp cu un frate la vârsta asta? Cred că va fi o bază solidă pentru viitorii “frați adulți”:).

Aris Eram: “Am hotărât să plec într-o aventură care să mă pună la încercare din multe puncte de vedere, și America Express sună a «experiență ce trebuie trăită». Sunt curios de ce sunt în stare. Îmi plac provocările și abia aștept să fac echipă cu Alexia, pentru că suntem complet diferiți dar cu aceeași dorință de a descoperi lumea! S-ar putea să ne iasă bine. În orice caz, o să facem tot ce ne stă în putință!”

Citește și: Replica fabuloasă a lui Mario Fresh după ce Alexia Eram a anunațat plecarea la America Express: „Când aveai de gând...”

Irina Fodor, mesaj surprinzător la scurt timp după ce s-au aflat concurenții de la America Express sezonul 6. Ce a dezvă... Cu ce se ocupă Vlad Huidu, soțul Giuliei Anghelescu. Cei doi vor participa la America Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x