Antena Căutare

Ce mașină conduce Nelu Cortea. Cătălin Bordea a făcut un anunț neașteptat despre automobil: „Ar fi bine să nu mai fie”

Nelu Cortea se numără printre cei mai apreciați și îndrăgiți concurenți de la America Express, însă puțini sunt cei care știu ce mașină conduce colegul lui Cătălin Bordea.

Colaj cu Nelu Cortea și Cătălin Bordea la America Express, în diferite ipostaze Galerie
Nelu Cortea se numără printre cei mai apreciați și îndrăgiți concurenți de la America Express, însă puțini sunt cei care știu ce mașină conduce colegul lui Cătălin Bordea | Antena 1

Nelu Cortea și Cătălin Bordea formează una dintre cele mai îndrăgite echipe de la America Express - Drumul Aurului. Cei doi sunt prieteni foarte buni în viața de zi cu zi, motiv pentru care au decis să plece împreună în aventura vieții lor.

Concurenții au reușit să impresioneze telespectatorii cu spiritul lor de glumă, felul carismatic și replicile savuroase. Mai mult decât atât, parcursul lor în cadrul competiției a fost de-a dreptul remarcabil.

Odată cu întoarcerea acasă din aventura vieții lor, Nelu Cortea și Cătălin Bordea și-au reluat activitatea intensă din mediul online. Aceștia preferă să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai importante momente pentru ei.

Citește și: Jean Gavril și Dinu, detalii neștiute de pe traseul lor din America Express. Ce au ținut să dezvăluie aceștia la tv

De curând, Cătălin Bordea a publicat pe contul oficial de Instagram mașina colegului său de echipă din America Express. De altfel, acesta a transmis și un mesaj neașteptat prin intermediul postării.

Ce mașină conduce Nelu Cortea, concurentul de la America Express

Nelu Cortea este foarte rezervat în ceea ce privește viața personală și familia lui, motiv pentru care nu a ieșit prea des în luminile reflectoarelor până la participarea în America Express.

Pentru că est atât de discret, puțini sunt cei care știu ce mașină conduce comediantul. Recent, Cătălin Bordea s-a decis să-i scoată la vânzare automobilul colegului său de pe Drumul Aurului.

Se pare că Nelu Cortea vrea să își cumpere o altă mașină, fapt pentru care renunță la cea actuală, un Volkswagen Passat gri.

Citește și: Cu cine ar merge Răzvan Simion la America Express. Nu ar vrea să-l însoțească logodnica sa, Daliana

„Aceasta este mașina lui Nelu și bine ar fi să nu mai fie! Portiera se deschide puțin mai greu. Mașina este prea mare pentru el, în sensul că are loc să se lăfăie.”, a spus Cătălin Bordea prin intermediul unui filmuleț.

„Cortea se află într-o relație toxică cu mașina lui. El crede că dacă se numește Motion, nu trebuie să mai facă niciodată mișcare. Și ați văzut cât e. Hai să îi recomandăm altă mașină, cu care să se călătorească.”, a mai adăugat el la descrierea postării.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

Marea Finală America Express se vede duminică, 26 martie 2023, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Jean Gavril și Dinu, detalii neștiute de pe traseul lor din America Express. Ce au ținut să dezvăluie aceștia la tv... Finala America Express, 22 martie 2023. Echipa Andre, accidentare în bucătărie. Cum s-a descurcat Scărlătescu la proba d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x