Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Nelu Cortea, după ce Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express

Nelu Cortea a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, după ce Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express. Iată ce a publicat concurentul reality show-ului pe contul oficial de Instagram.

colaj foto nelu cortea catalin scarlatescu si doina teodoru america express Galerie
Nelu Cortea a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, după ce Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express | Antena 1

Săptămâna mega-finalei America Express a adus și ultima eliminare de pe Drumul Aurului. În ediția 40, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au părăsit competiția, cu doar un pas înaintea finalei, după ce unul dintre cuferele alese de ei conținea figurina roșie.

Cele trei echipe au dat o luptă grea, demnă de ultima sută de metri a aventurii, iar probele solicitante le-au pus la încercare spiritul de convigere și răbdarea. Nelu Cortea, Cătălin Bordea, Cătălin Scărlătescu, Doina Teodoru și echipa Andre a trăit clipe la limită pe traseu, iar tensiunea presiunea mizei și-a spus cuvântul.

Ordinea lor în clasament a oscilat pe întreg parcursul ediției 40, difuzată pe 22 martie 2023, iar concurenții au fost umăr la umăr până în ultima clipă. Totuși, din cele trei cufere care puteau ascunde eliminarea, două au ajuns la Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, iar unul dintre ele a oprit parcursul lor pe Drumul Aurului.

Citește și: Ce mesaj a transmis Cătălin Scărlătescu după ce el și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express. Fanii au reacționat

Ce a postat Nelu Cortea în mediul online după eliminarea lui Cătălin Scărlătescu și a Doinei Teodoru de la America Express

Încă din primele momente în care Bordea și Cortea au aflat că cei care părăsesc competiția sunt Scărlătescu și Doina, au ținut să precizeze că vedeau finala alături de ei.

„Chiar au ajuns să ne fie dragi. Tot concursul ăsta am stat unii lângă alții. Noi ne imaginam că dacă ajungem în finală, mergem cu ei”, au declarat comedianții, imediat după eliminare celor doi.

La scurt timp de la difuzarea ediției în care Cătălin Scărlătescu și Doina teodoru au părăsit America Express, Nelu Cortea a ținut să transmită un mesaj emoționant pe contul de Instagram. Postarea a generat multe recții, și în doar câteva ore a strâns peste 4 mii de aprecieri și mesaje de susținere.

„Ne bucuram ca ati fost langa noi toata cursa! Ati fost minunati! @chef_catalin_scarlatescu @americaexpressromania @bordeacatalin”, a scris acesta, în mediul online, alături de o imagine emoționantă în care se îmbrățișează

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Finala America Express, 22 martie 2023. Irina Fodor, cadou emoționant pentru concurenți. Ce le-a dăruit prezentatoarea

âTot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Ce mesaj a transmis Cătălin Scărlătescu după ce el și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express. Fanii au re... Record de audiență al ediției America Express în care s-au aflat finaliștii! Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, elimi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x