Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Nelu Cortea, după ce Jean și Dinu Gavril au fost eliminați de la America Express - Drumul Aurului

Nelu Cortea a transmis un mesaj pe rețelele sociale, la scurt timp de la eliminarea fraților Gavril de la America Express - Drumul Aurului. Iată ce a transmis concurentul pe contul de Instagram.

Nelu Cortea a transmis un mesaj pe rețelele sociale, la scurt timp de la eliminarea fraților Gavril de la America Express - Drumul Aurului

Antena 1

Semifinala America Express de pe 15 martie 2023 a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor o eliminare emoționantă. Jean și Dinu Gavril au fost nevoiți să părăsească competiția, după ce a ajuns pe ultimul loc în cursa pentru ultima șansă.

Lupta a fost aprigă între cele trei echipe. Probele și situațiile tensionate au ținut în suspans publicul. Cel mai așteptat moment al serii a fost cel în care Irina Fodor a anunțat perechea eliminată de pe Drumul Aurului.

Nelu Cortea, Cătălin Bordea, Cătălin Scărlătescu, Doina Teodoru, Jean și Dinu Gavril au trăit clipe memorabile pe traseu. Aceștia au cunoscut o lume complet nouă și obiceiuri spectaculoase în mijlocul deșertului.

Citește și: Ce mesaj au transmis Jean Gavril și Dinu, fratele său, după ce au fost eliminați de la America Express. Fanii au reacționat rapid

Competiția a fost extrem de strânsă între cele trei echipe, care s-au întrecut pentru a obține un loc în etapa următoare din America Express. În ciuda eforturilor depuse pe traseu, aventura de pe Drumul Aurului s-a încheiat pentru Jean și Dinu Gavril în etapa 9.

Ce a scris Nelu Cortea pe Internet, după eliminarea fraților Gavril de la America Express

La scurt timp de la difuzarea ediției în care frații Gavril părăsesc America Express, Nelu Cortea a ținut să transmită un mesaj emoționant pe contul de Instagram. Se pare că acesta a legat o strânsă relație de prietenie cu Dinu și Jean.

„Vă pupăm fraților!”, a scris el în dreptul unei fotografii copleșitoare din semifinala America Express de pe 15 martie 2023.

Citește și: America Express 2023. Cine sunt semifinaliștii de pe Drumul Aurului. Ce echipe se luptă pentru un loc în Marea Finală

„Mulțumim @nelucortea @bordeacatalin pentru că ați fost alături de noi ❤️”, i-a răspuns Dinu Gavril într-un comentariu.

Postarea a generat mai bine de 3 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali. Părerile acestora în ceea ce îi privește pe Dinu și Jean Gavril au fost împărțite.

„Săracul cameraman 😂🤦🏻 În sfârșit!”, „Ați făcut din aceasta ediție un adevărat show!”, „Felicitări băieților! Au plecat cu zâmbetul pe buze” sau „Felicitări pentru parcursul vostru!”, au fost doar câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Marea Finală a celui mai dur reality show din România va avea loc pe 26 martie 2023.

Frații Gavril au părăsit competiția de pe Drumul aurului înainte de finală. America Express, lider în topul audiențelor... Cum a reacționat fiica lui Jean Gavril când acesta a ajuns acasă, după eliminare. Mărturisirile emoționante ale soției a...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Ultimele știri
x