Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Sorin Bontea, după ce Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express

Colegul de breaslă i-a transmis lui Cătălin Scărlătescu un mesaj de încurajare și apreciere pentru eforturile depuse în competiție, după ce acesta și Doina Teodoru au fost eliminați de pe Drumul Aurului chiar înainte de Marea Finală. Iată ce a publicat Sorin Bontea pe contul de Instagram.

chef sorin bontea în partea stângă și chef cătălin scărlătescu și doina teodoru în partea dreaptă în ediția 40 „America Express - Drumul Aurului”, în care au fost eliminați Galerie
Ce mesaj a transmis Sorin Bontea, după ce Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express | Antena 1

Săptămâna mega-finalei America Express a adus și ultima eliminare de pe Drumul Aurului. În ediția 40, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au părăsit competiția, cu doar un pas înaintea finalei, după ce unul dintre cuferele alese de ei conținea figurina roșie.

Cele trei echipe au dat o luptă grea, demnă de ultima sută de metri a aventurii, iar probele solicitante le-au pus la încercare spiritul de convigere și răbdarea. Nelu Cortea, Cătălin Bordea, Cătălin Scărlătescu, Doina Teodoru și echipa Andre a trăit clipe la limită pe traseu, iar tensiunea și presiunea mizei și-au spus cuvântul.

Ordinea lor în clasament a oscilat pe întreg parcursul ediției 40, difuzată pe 22 martie 2023, iar concurenții au fost umăr la umăr până în ultima clipă. Totuși, din cele trei cufere care puteau ascunde eliminarea, două au ajuns la Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, iar unul dintre ele a oprit parcursul lor pe Drumul Aurului.

Citește și: Ce mesaj a transmis Cătălin Scărlătescu după ce el și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express. Fanii au reacționat

Ce mesaj a transmis Sorin Bontea în mediul online, după ce Cătălin Scărlătescu și Doina Teodora au părăsit competiția America Express: „Din fața tv-ului pare mai simplu”

Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea se numără printre bucătarii favoriți din România, iar renumele lor nu se datorează doar bucatelor alese pe care le pregătesc în bucătărie, ci și carismei de care dau dovadă cu fiecare apariție în show-urile de succes, „Chefi la cuțite” și „America Express”.

Cei doi au reușit să strângă o comunitate puternică care îi susține cu fiecare ocazie. Însă, de această dată, susținerea a venit chiar din sânul prieteniei lor. În semn de respect și apreciere pentru munca depusă în cadrul competiției de pe Drumul Aurului, efort care nu se vede, în totalitate, la televizor, chef Sorin Bontea a reacționat în mediul online și a publicat un mesaj emoționant pentru camaradul său:

„Știu că din fața tv-ului pare mai simplu, dar e o cursă extrem de solicitantă, care te împinge să îți depășești multe limite. Bravo, @chef_catalin_scarlatescu, ai făcut-o și pe asta! Ești și piramida din Tikal acum.”, a fost mesajul transmis de chef Sorin Bontea pentru Cătălin Scărlătescu, publicat la Instastory.

Nu doar o dată chef Sorin Bontea și-a arătat susținerea față de colegul său, Cătălin Scărlătescu. Pe vremea când show-ul de succes abia începuse, Sorin Bontea s-a lăsat fotografiat în timp ce se uita la America Express, iar pe micul ecran apărea colegul său, chef Cătălin Scărlătescu.

Cu acea ocazie, chef Bontea i-a transmis și un mesaj:

„Ce ușor e în @americaexpressromania din fața televizorului. Hai, @chef_catalin_scarlatescu 💪🏼.”, semn că echipa pe care a susținut-o chef Sorin Bontea a fost formată din Doina Teodoru și chef Cătălin Scărlătescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Pentru mine @americaexpressromania a fost experiența vieții! Am fost și cu băiatu’ meu, @razvan_fodor, deci vă dați seama 😁 Azi îi predau ștafeta lui @chef_catalin_scarlatescu Hai, make me proud!!😎.”, a mai fost mesajul lui chef Sorin Bontea pentru chef Cătălin Scărlătescu la premiera America Express - Drumul Aurului.

Citește și: Ce mesaj a transmis Nelu Cortea, după ce Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei au pornit pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Record de audiență al ediției America Express în care s-au aflat finaliștii! Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, elimi... Documentarul Drumul Aurului: perspectivă inedită asupra uluitorului traseu America Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x