Antena Căutare

Ce și-a „ascuns” Cătălin Scărlătescu în bagajul pentru America Express! Doina Teodoru a dezvăluit totul

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și-au făcut bagajele și au pornit în aventura America Express-Drumul Aurului. Descoperă ce și-a „ascuns” Scărlătescu în bagaj și ce au declarat cei doi în cadrul emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars.

colaj foto cu catalin scarlatescu si doina teodoru Galerie
Cătălin Scărlătescu a făcut dezvăluiri surprinzătoare înainte de America Express | Antena 1

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, iubita acestuia, sunt unul dintre cele 9 cupluri care au pornit în marea aventură America Express, de la Antena 1, ce va purta vedetele pe un traseu de peste 7.000 de kilometri, prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Fanii au fost mai mult decât surprinși atunci când au descoperit că îndrăgitul jurat de la Chefi la cuțite a acceptat o asemenea provocare. În aeroport, la plecare, acesta a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Fără reținere, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit inclusiv ce a „ascuns” în bagaje.

Ce au dezvăluit Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru despre America Express-Drumul Aurului, de la Antena 1

Cu bagajele pregătite, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, iubita acestuia, au dezvăluit pentru cei de la Showbiz Report de la Antena Stars cum cred că se vor descurca fie la găsit cazare, fie cu modica suma de un dolar pe zi.

Citește și: Imagini cu echipele de la America Express, la plecarea în competiție. Ce au mărturisit în aeroport

„Plecăm într-o aventură spectaculoasă. Și Cristofor Columb a plecat acolo și nu avea una de un leu și s-a întors cu corabia plină de cașcaval de la incași. O să găsim și noi ceva acolo, o mai fi rămas”, a glumit Cătălin Scărlătescu.

Încrezători, aceștia au glumit și au părut destul de relaxați, semn că America Express-Drumul Aurului o să fie o aventură pe cinste pentru ei. Nu au dezvăluit dacă și-au făcut planuri de dinainte, dar în mod clar au spus că suma de un dolar pe zi sau nevoia de-a găsi cazare nu reprezintă o problemă, căci se vor descurca la fața locului. Un detaliu ce i-a uimit pe fani a fost legat de ceea ce și-a „ascuns” Cătălin Scărlătescu în bagaj.

„Am mai multe creme de soare, căluții...O să-i vedeți! Căluții o să facă toți banii!”, a zis Scărlătescu, spre marea surprindere a tuturor.

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, prima fotografie postată, în calitate de cuplu. Cum s-au pozat: „Înainte de America Express”

Putem spune despre Cătălin Scărlătescu faptul că s-a obișnuit oarecum ideea de misiuni la Chefi fără limite, dar rămâne de văzut cât de bine se va descurca la America Express, alături de Doina Teodoru.

Urmărește clipul video de mai sus ca să descoperi ce au dezvăluit cei doi concurenți și ce detalii au ieșit la iveală.

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în aventura vieții lor, în cel mai greu reality show din România. America Express îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Iată concurenții de la America Express.

Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului cinci sunt gata să calce pe urmele conquistadorilor.

Cine sunt concurenții de la America Express

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului, la America Express, în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Imagini cu echipele de la America Express, la plecarea în competiție. Ce au mărturisit în aeroport...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x