Antena Căutare

Cine e, de fapt, bărbatul cu care Andreea Antonescu s-a afișat după ce s-a despărțit de tatăl fiicei sale

Andreea Antonescu și-a reluat ieșirile pe la evenimentele mondene. La una dintre ele, fosta concurentă de la America Express a apărut alături de un bărbat. Iată cine este.

colaj de imagini cu andreea antonescu la america express Galerie
Andreea Antonescu și-a reluat ieșirile pe la evenimentele mondene. La una dintre ele, fosta concurentă de la America Express a apărut alături de un bărbat. Iată cine este. | Antena 1

La câteva luni după ce au devenit părinții unei fetițe, Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au anunțat că nu mai formează un cuplu. Cei doi au dat asigurări că se vor ocupa de fetița lor Venice Victoria și vor păstra o relație bună pentru ea.

În podcastul lui Radu Țibulcă, ea a oferit mai multe detalii despre separarea: ”Noi ne-am dorit foarte mult copilul. Copilul e un copil iubit, dorit. Nu a fost o întâmplare, nu a fost o greșeală. A fost o chestie pe care ne-am dorit-o enorm, cel puțin în momentul ăla, amândoi. (...) Pur și simplu, ne-am dat seama că ne este mai bine separați decât împreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie, se poate și așa.

Citește și: Coincidența sau destin? Ce au în comun Andreea Bălan și Andreea Antonescu, pe lângă prenumele care dă numele trupei lor

Am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separați, dar să avem grijă de fetiță pentru că ea este centrul universului nostru. Și cam atât. Cum ați numi-o, foarte sincer, știu că a stârnit multe controverse... simplu: nepotrivire de caracter. Cam atât de simplu, știu, sună ciudat. Clișeic. Dar chiar așa e. (...) Noi avem în continuare o relație, noi ținem legătura prin prisma fetiței. Cam atât. Asta nu înseamnă că trebuie să locuim în aceeași casă. Suntem o familie, dar nu familia tradițională. Da, nu eram compatibili cu viața împreună. Am considerat că suntem mai bine separați.”

Cine e, de fapt, bărbatul cu care Andreea Antonescu s-a afișat după ce s-a despărțit de tatăl fiice sale

Andreea Antonescu a participat recent la un eveniment monden, alături de Andreea Bălan. În timp ce Andreea Bălan a venit alături de fiica ei, Clara, colega sa de la Andre a participat cu un bărbat, care a stat nedezlipit de ea tot evenimentul.

Între cei doi nu au existat apropieri sau gesturi care să dea de înțeles că sunt mai mult decât prieteni, însă tot au apărut zvonuri.

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Care este mai mare și cu cât

Deși mulți s-au gândit că este noul ei partener, adevărul este altul. Acesta nu este o nouă cucerire a vedetei care arată extraordinar la 40 de ani.

Conform Click, Eduard, căci acesta este numele tânărului, este cel care se ocupă de imaginea ei în online, adică o pozează și încarcă postările în social media.

Puya explică gestul din timpul spectacolului în care tânăra s-a urcat pe scenă: „Dacă te-ai suit pe scenă, atunci uimeșt... De ce i se spune ”baby” lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea nu e singurul care folosește porecla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x