Antena Căutare

Cine e și cum arată Răzvan, fratele Andreei Antonescu. Ipostază adorabilă în care s-au pozat, în seara Finalei America Express

Andreea Antonescu a postat în mediul online o fotografie adorabilă în care apare alături de fratele ei mai mic, Răzvan. Cei doi frați sunt foarte apropiați și se susțin reciproc.

colaj foto andreea antonescu america express Galerie
Andreea Antonescu a postat în mediul online o fotografie adorabilă în care apare alături de fratele ei mai mic, Răzvan | Antena 1

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au format una dintre cele mai puternice echipe din acest sezon America Express. Componentele trupei Andre au un trecut plin de peripeții împreună și experiența lor și-a spus cuvântul, ajungând până în finală. Pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu le știe toată lumea și au fost extrem de susținute pe parcursul competiției, însă nu mulți îi cunosc pe cei din spatele artistelor, care le-au fost alături, încă de la început.

Citește și: Andreea Antonescu, noi detalii despre motivul despărțirii de tatăl mezinei sale. În ce relații au rămas cei doi

Cine e fratele Andreei Antonescu. Cum arată Răzvan, bărbatul care o susține necondiționat pe sora lui cea mare

Dacă pe cântăreață mulți o știu încă din adolescență când făcea furori alături de Andreea Bălan cu trupa Andre, pe fratele ei nu îl știu la fel de mulți oameni. Cu toate acestea, și Razvan Antonescu a activat în domeniul muzical pentru o perioadă.

La vârsta de 15 ani, el a intrat în trupa Giglio, dar fratele mai mic al Andreei Antonescu a renunțat, însă, la lumina reflectoarelor și a ales o viață mai retrasă, departe de camerele de filmat.

Cu toate acestea, potrivit declarațiilor sale, oferite în exclusivitate pentru Click.ro, în anul 2019, s-a reprofialt și lucrează într-o de turism. În același timp, el i-a rămas aproape surorii sale mai mari și a susțint-o întotdeauna de-a lungul carierei.

Cântăreața postează adesea imagini alături de Răzvan, cea mai recentă fiind chiar din seara Marii Finale America Express. Potrivit fotografiei, cei doi au urmărit împreună ultima ediție a competiției, în care echipa Andre a luptat cot la cot cu cea formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Andreea Antonescu și fratele ei, Răzvan, s-au pozat într-o ipostază adorabilă, alături de mezina cântăreței. „Bebelina doarme dusă de 2 ore, iar eu și @razvanantonescu ne topim de iubire lângă ea”, a mai adăugat aceasta.

Cu toate că despre viața personală a fratelui mai mic al cântăreței nu se știu prea mutle detalii, acesta pare extrem de apropiat de familie. El mai apare alături de Andreea Antonescu, de mama lor, dar și de Siena, fiica cea mare acesteia, în mai multe fotografii realizare în SUA.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cât de mult a crescut Sienna, fiica cea mare a Andreei Antonescu. Ce imagine a publicat artista cu fata ei pe rețelele sociale

Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au câştigat America Express – Drumul aurului

Nouă perechi ambițioase au pornit pe Drumul Aurului în competiția America Express. Cei 18 concurenți și-au depășit limitele și au avut parte de experiența vieții lor. După etape pline de provocări a sosit timpul ca America Express să-și desemneze câștigătorii, în Marea Finală.

A fost o finală memorabilă, la capătul căreia marele titlu și amuleta de 30.000 de euro au ajuns la Cătălin Bordea și Nelu Corte, după o cursă spectaculoasă la sol, pe apă și în aer.

Cei doi au concurat cu echipa Andreea Bălan – Andreea Antonescu în cea mai strânsă întrecere finală din istoria reality show-ului. Perechile au avut bucăți de traseu pe care au luptat umăr la umăr, sporind suspansul finalei. „Cu un ochi plângem, pentru că am ajuns în finală și
ne-am fi dorit să câștigăm. Iar azi chiar am tras foarte tare. Iar cu un ochi râdem și ne bucurăm sincer pentru Bordea și Cortea. Felicitări băieților!”, a declarat Andreea Bălan.

”Ne-am bucurat pentru băieți. Ne-am dorit o luptă corectă, alături de acești oameni foarte puternici, pe care i-am susținut din prima secundă. M-am bucurat și pentru faptul că eu și Andreea am ajuns la final poate și mai apropiate și mai unite”, a adăugat Andreea Antonescu.

Drumul până în Finala America Express a fost presărat cu lecții de viață atât pentru concurenți, cât și pentru fanii emisiunii. Așa cum Irina Fodor a spus la începutul fiecărei ediții, concurenții America Express au traversat Atlanticul și au pornit pe un drum misterios și magnific: Drumul Aurului. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Până la Marea Finală America Express, echipele au parcurs un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice: Mexic, Guatemala și Columbia.

Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au câştigat America Express – Drumul aurului. Show-ul, record de audiență cu ediția finală... Ce mesaj emoționant a transmis Cătălin Bordea, după ce el și Nelu Cortea au câștigat America Express: „Am câștigat un fr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x