Antena Căutare

Cine este și cum arată tatăl lui Bie Adam de la America Express. El este soțul lui Mikey

Bie Adam și mama sa, Mikey. fac senzație la America Express: Drumul Aurului. Cele două au reușit să-și depășească limitele în competiția de la Antena 1 și să trăiască experiențe de neuitat. În unul dintre cele mai recente episoade, ambele s-au ”căsătorit”. Bie cu Dinu și mama ei cu Cătălin Scărlătescu. Iată cine este, de fapt, tatăl tinerei și soțul lui Mikey.

colaj de imagini cu bie adam si mama sa la america express Galerie
Bie Adam și mama sa, Micky. fac senzație la America Express: Drumul Aurului. Cele două au reușit să-și depășească limitele în competiția de la Antena 1 și să trăiască experiențe de neuitat. În unul dintre cele mai recente episoade, ambele s-au ”căsătorit”. Bie cu Dinu și mama ei cu Cătălin Scărlătescu. Iată cine este, de fapt, tatăl tinerei și soțul lui Micky. | Antena 1

Bie Adam și mama sa, Mikey, au spus ”DA” provocării de a participa la America Express: Drumul Aurului. Cele două au trecut prin o mulțime de stări în competiția de la Antena 1.

În una dintre cele mai recente ediții, cele două au fost nevoite să se separe. Bie a făcut echipă cu Dinu Gavrilă și mama sa cu Cătălin Scărlătescu. În misiune, Bie s-a ”căsătorit” cu Dinu, iar mama sa, Mikey, cu iubitul Doinei. Dar iată cine este adevăratul soț al acesteia.

Citește și: Cum arată vila în care locuiesc Puya și Melinda. Imagini cu locuința celor doi concurenți de la America Express

Cine este și cum arată tatăl lui Bie Adam de la America Express. El este soțul lui Mikey

Bie Adam este unul dintre cei mai de succes influenceri de la noi. În ciuda popularității de care se bucură în mediul online, tânăra are o viață discretă.

Mama sa, Mikey, a participat în mai multe clipuri, însă tatăl ei nu este atât de cunoscut publicului pe care Bie îl are pe Youtube. În urmă cu trei ani, bărbatul apare în unul dintre vlogurile ei, poate chiar singurul.

Citește și: Cum arată apartamentul în care stă Bie Adam. Concurenta de la America Express are propria locuință, dar stă cu chirie

”Cine mă cunoaște mai bine? (mama sau tata)” se numește materialul în care apar toți trei. Bie pune întrebări și părinții răspund. ”Competiția” a fost câștigată de Mikey, însă scorul a fost strâns.

Din imagini se observă cum tânăra de la America Express seamănă mai mult cu mama sa. Iată clipul:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Citește și: America Express, 24 ianuarie 2023. Jean Gavril și-a pierdut cumpătul la adresa lui Dinu. Detaliul care l-a făcut să răbufnească

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, pe primul loc în topul audiențelor. A doua imunitate, așteptată cu emoții: „Toată lumea a stat ca pe gh... Cum arăta Bie Adam de la America Express înainte să fie celebră. Imagini de colecție cu tânăra la începutul carierei de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x