Antena Căutare

Cine postează pe rețelele sociale ale Andreei Bălan, cât timp e plecată în America Express. Paginile ei sunt în continuare active

Andreea Bălan este artistă și influencer așa că, în timp ce ea este plecată în America Express, a avut grijă să lase toate lucrurile în ordine. Vedeta a avut grijă ca un prieten bun să-i administreze contul de Instagram, cât timp ea nu are acces la telefon.

Colaj cu Andreea Bălan, la galele Te cunosc de undeva! și Andrea Antonescu Galerie
În timp ce ea este plecată în America Express, Andreea Bălan a avut grijă să lase toate lucrurile în ordine | Antena 1

Una dintre regulile de la America Express este că participanții nu au voie să-și păstreze telefoanele, așa că în perioada în care se află în competiție nu pot avea acces la rețelele sociale. Andreea Bălan s-a gândit la comunitatea sa de 1.6 milioane de urmăritori de pe Instagram și și-a lăsat contul pe mâinile unui prieten.

Înainte de a pleca în America Express, Andreea Bălan le-a spus fanilor că prietenul său, care este social media manager, îi va administra contul de Instagram. Alex este apropiat de familia Andreei, o ajută cu vlog-urile și le îndrăgește pe fiicele vedetei.

Citește și: Ce și-a „ascuns” Cătălin Scărlătescu în bagajul pentru America Express! Doina Teodoru a dezvăluit totul

Motivul pentru care contul de Instagram al Andreei Bălan este activ, după plecarea vedetei în America Express

„Contul meu de instagram va fi preluat de bunul meu prieten Alex , și el va posta în următoarele săptămâni poze și reels-uri frumoase. Să îmi țineti pumnii mie și Andreei Antonescu.
Sperăm să rezistăm cât mai mult, să vă amuzăm și să revenim cu vești bune
Vă iubesc mult și mulțumesc tuturor pentru mesajele trimise și pentru cele pe care le veți trimite (le voi citi la întoarcere)”, și-a anunțat Andreea Bălan fanii, înainte de plecarea în America Express.

Citește și: Motivul pentru care Gabriela Cristea și Tavi Clonda au refuzat participarea la America Express. La ce nu ar putea renunța cei do

Cele 9 cupluri participante la America Express 2022 au plecat în marea aventură pe data de 25 mai.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce au spus Andreea Bălan și Andreea Antonescu despre plecarea în America Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu se cunosc de când erau mici, fapt care le-a motivat să meargă împreună în America Express - Drumul Aurului. Cele două cred că noua experiența le va suda relația de prietenie pe care o au de foarte mulți ani.

„Am crescut si am trecut prin multe împreună. Această experiență unică, America Express, cu siguranță ne va uni și mai mult ca prietene și ca trupă.”, au spus ele.

Andreea Bălan a dezvăluit cu cine vor rămâne fiicele sale după plecarea ei în America Express - Drumul Aurului

Andreea Bălan și-a făcut curaj și a luat hotărârea să plece în cel mai dur reality show din România, dar nu înainte de a stabili cu mama sa programul pe care o să-l aibă fiicele sale cât timp ea nu este prin preajmă.

„Nu e nevoie să îi las mamei instrucțiuni, pentru că ea știe foarte bine ce are de făcut. Mama este prezentă din prima zi de viață a Ellei, fata cea mare, și ea știe exact ce trebuie să facă. Din contra, ea are grijă de casă, de noi, cu mâncarea, ea știe foarte bine.

Avem pediatra la orice oră din zi și din noapte, avem prieteni, mame cu copii, adică infrastructura și ceea ce am eu în jurul meu totul este foarte solid”, a mărturisit Andreea Bălan, conform viva.ro.

De asemenea, Andreea Bălan a spus că a plecat foarte liniștită de acasă pentru ca mama ei va avea grijă de Ella și Clara.

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, prima fotografie postată, în calitate de cuplu. Cum s-au pozat: „Înainte de America Express”

„Eu plec liniștită, pentru că știu că fetele mele sunt pe mâini foarte bune, de la mamă, la bonă, prietene cu copii. Am făcut un program destul de clar, pe zile, fetele au activități: merg la engleză, la patinaj, la balet, avem un șofer care le ia de acasă, le duce, nu e nicio problemă.

Totul e foarte bine organizat. Cel mai mult de acasă am lipsit câteva zile, când am fost în vacanță. Acum o să lipsesc cel mai mult”, a mai adăugat ea.

Irina Fodor, rochia cu imprimeu tropical și decolteu abisal. Ce ținută impecabilă a purtat prezentatoarea TV în America ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x