Antena Căutare

Cu ce se ocupă soția lui Nelu Cortea de la America Express. Meseria ei i-ar fi fost de mare ajutor la multe probe

Nelu Cortea a dezvăluit, la America Express, cu ce ocupă soția sa alături de care are doi copii. Concurentul și Elana Cortea au în comun mai mult decât o familie frumoasă și este de părere că aceasta ar fi foarte mândră de el, să îl vadă „călcându-i pe urme”.

colaj foto nelu cortea america express Galerie
Nelu Cortea a dezvăluit cu ce se ocupă soția sa, alături de care are doi copii | Antena 1

Nelu Cortea este un bărbat împlinit cu o familie superbă și o soție care îl susține. Coechipierul lui Cătălin Bordea de la America Express a vorbit pe parcursul emisiunii, în nenumărate rânduri, despre cât de mult îi lipsesc cei dragi și chiar le-a dedicat una dintre amuletele câștigate în primele stage-uri.

Cu toate acestea, el este o persoană foarte discretă și încearcă să îl ține familia departe de peisajul monden. Comediantul mai postează imagini rare cu aceștia pe rețelele sociale, însă nu oferă prea multe detalii despre viața lui din spatele camerelor de filmat. Însă, în timpul unei misiuni de la America Express, a vorbit despre meseria soției sale, Elena.

Citește și: Cum arată soția lui Nelu Cortea de la America Express. Cât de frumoasă e Elena Cortea

Cu ce se ocupă Elena, soția lui Nelu Cortea de la America Express

În ediția 39 de America Express, difuzată pe data de 2 martie 2023, concurenții au fost nevoiți să învețe un dans tradițional columbian și organizeze un adevărat carnaval alături de alți 19 localnici.

Proba le-a pus la încercare celor trei echipe rămase în concurs forța de convingere dar și talentele „ascunse”. Aceștia au trebuit să îi învețe coregrafia pe toți localnicii găsiți, iar punctul a fost cel în care au intrat pe scenă și au dansat în fața unui juriu profesionist, care le-a oferit și note.

În acest context, Nelu Cortea și-a luat foarte în serios rolul de lider și a condus repetițiile, dezvăluind că soția lui este, de meserie, coregraf.

„Bă, arăta a dans. Arăta a dans! Eu cred că nevastă-mea o să fie foarte mândră de mine. Nevastă-mea e coregraf. Și eu, în cinci minute, să fac o coregrafie cu 20 de oameni”, a declarat acesta la America Express.

De asemenea, nici comediantul nu este străin de lumea artistică. Tot în cadrul unei probe, el a dezvăluit că a cântat mult timp în taraf. Așadar, pe cei doi soți îi leagă mai multe decât o familie frumoasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Imagini rare cu familia lui Nelu Cortea. Concurentul de la America Express are o fetiță și un băiețel. Cum arată copiii săi

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 21 martie 2023. Ce echipă a ajuns pe ultimul loc. Cine a primit primul cufăr care poate ascunde ... Seară decisivă la America Express: ultima eliminare pe Drumul aurului înainte de Marea Finală! Reality show-ul, lider de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x