Antena Căutare

Cu cine vor rămâne fetele Andreei Bălan cât timp mama lor va fi plecată pentru filmările America Express. Ce a povestit artista

Andreea Bălan a plecat în aventura vieții ei alături de Andreea Antonescu. Cele două au acceptat provocarea America Express - Drumul Aurului. Pentru că filmările au început de luna aceasta, artista s-a asigurat că și-a lăsat fetițele pe mâini bune.

Colaj cu Andreea Bălan în trei ipostaze diferite la America Express și Te cunosc de undeva Galerie
Andreea Bălan a plecat în aventura vieții ei alături de Andreea Antonescu. Cele două au acceptat provocarea America Express - Drumul Aurului. | Antena 1

Asia Express se transformă în America Express. 9 perechi de vedete au plecat în cea mai neașteptată experiență din viața lor. Printre cuplurile de vedete se numără Andreea Bălan care a luat decizia de a face echipă cu Andreea Antonescu.

Cele două s-au pregătit intens pentru plecarea show-ului care va avea loc în Mexic, Guatemala și Columbia, în mod special Andreea Bălan. Artista pleacă liniștită în această aventură senzațională, pentru că a lăsat totul în regulă acasă.

Citește și: Imagini emoționante cu Irina Fodor și fiica sa înainte de plecarea în America Express. Cum au fost filmate de Răzvan Fodor

Cântăreața a avut grijă ca fetițele sale să fie pe mâini bune cât timp era se află pe Drumul Aurului din Asia Express. Iată ce mărturisiri a făcut

Andreea Bălan a dezvăluit cu cine vor rămâne fiicele sale după plecarea ei în America Express - Drumul Aurului

Andreea Bălan și-a făcut curaj și a luat hotărârea să plece în cel mai dur reality show din România, dar nu înainte de a stabili cu mama sa programul pe care o să-l aibă fiicele sale cât timp ea nu este prin preajmă.

„Nu e nevoie să îi las mamei instrucțiuni, pentru că ea știe foarte bine ce are de făcut. Mama este prezentă din prima zi de viață a Ellei, fata cea mare, și ea știe exact ce trebuie să facă. Din contra, ea are grijă de casă, de noi, cu mâncarea, ea știe foarte bine.

Avem pediatra la orice oră din zi și din noapte, avem prieteni, mame cu copii, adică infrastructura și ceea ce am eu în jurul meu totul este foarte solid”, a mărturisit Andreea Bălan, conform viva.ro.

De asemenea, Andreea Bălan spune ca va pleca foarte liniștită de acasă pentru ca mama ei va avea grijă de Ella și Clara. În plus, artista a dezvăluit că nu a lipsit mai mult de câteva zile de acasă până acum.

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, prima fotografie postată, în calitate de cuplu. Cum s-au pozat: „Înainte de America Express”

„Eu plec liniștită, pentru că știu că fetele mele sunt pe mâini foarte bune, de la mamă, la bonă, prietene cu copii. Am făcut un program destul de clar, pe zile, fetele au activități: merg la engleză, la patinaj, la balet, avem un șofer care le ia de acasă, le duce, nu e nicio problemă.

Totul e foarte bine organizat. Cel mai mult de acasă am lipsit câteva zile, când am fost în vacanță. Acum o să lipsesc cel mai mult”, a mai adăugat ea.

Ce spun Andreea Bălan și Andreea Antonescu despre plecarea în America Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu se cunosc de când erau mici, fapt care le-a motivat să meargă împreună în America Express - Drumul Aurului. Cele două cred că noua experiența le va suda relația de prietenie pe care o au de foarte mulți ani.

„Am crescut si am trecut prin multe împreună. Această experiență unică, America Express, cu siguranță ne va uni și mai mult ca prietene și ca trupă.”, au spus ele.

Imagini emoționante cu Irina Fodor și fiica sa înainte de plecarea în America Express. Cum au fost filmate de Răzvan Fod... Tatăl Andreei Bălan, mesaj emoționant pentru fiica sa, înainte de plecarea la America Express. Ce i-a transmis acesta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x