Antena Căutare

Cum arăta Bie Adam de la America Express înainte să fie celebră. Imagini de colecție cu tânăra la începutul carierei de influencer

Bie Adam este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri de la noi. Deși are doar 25 de ani, tânăra are o comunitate uriașă în mediul online, pe care a adunat-o în ani de muncă.

colaj de imagini cu bie adam si mama sa la america express Galerie
Bie Adam este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri de la noi. Deși are doar 25 de ani, tânăra are o comunitate uriașă în mediul online, pe care a adunat-o în ani de muncă. | Antena 1

La începutul carierei sale în online, în 2012, Bie era foarte diferită. Nu se vopsise, își purta părul lung și încă nu se operase. Iată cum arăta concurenta de la America Express înainte să ajungă cunoscută și pe micile ecrane.

Citește și: Cine este și cum arată tatăl lui Bie Adam de la America Express. El este soțul lui Micky

Cum arăta Bie Adam înainte să fie celebră

În prezent, Bie Adam are o comunitate de aproape trei milioane de abonați. Pe Youtube, tânăra este urmărită de peste 1,7 milioane de persoane, pe Instagram de 1 milion de oameni, iar activitatea de pe Tiktok este urmărită de aproape 900.000 de internauți.

Originară din Craiova, Bie are 25 de ani, este pusă pe șotii și adoră provocările. Așa a devenit și cunoscută în mediul online, cu seriile ”Adevăr și provocare”. Ulterior, s-a lansat și în muzică, cu mai multe piese care au intrat pe platforme precum Spotify, Deezer și YouTube.

La vremea respectivă, Bie sau ”Tequila”, așa cum s-a lansat în mediul online, arăta diferit. Tânăra nu își operase nasul și nici nu-și mărise buzele. De asemenea, și tunsoarea era diferită.

Chiar dacă se vopsise, Bie Adam era doar o adolescentă care lucra intens să se facă cunoscută. În 11 ani de carieră, ea a reușit să se claseze în top-ul celor mai urmăriți influenceri și a ajuns inclusiv pe micile ecrane, în producția fenomen America Express.

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Cătălin Bordea și frumoasa sa soție, Livia. Cine e mai mare și cu cât

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Citește și: America Express, 24 ianuarie 2023. Jean Gavril și-a pierdut cumpătul la adresa lui Dinu. Detaliul care l-a făcut să răbufnească

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

Cine este și cum arată tatăl lui Bie Adam de la America Express. El este soțul lui Mikey... America Express, 1 martie 2023. Irina Fodor a citit scrisorile de dragoste ale concurenților și au curs lacrimi. Ce s-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x