Antena Căutare

Cum arată soția lui Nelu Cortea de la America Express. Cât de frumoasă e Elena Cortea

Nelu Cortea, concurentul de la America Express - Drumul Aurului, are o soție superbă. Hai să vezi cum arată femeia care l-a cucerit pe colegul de echipă al lui Cătălin Bordea.

Nelu Cortea, concurentul de la America Express - Drumul Aurului, are o soție superbă

Antena 1

Nelu Cortea a acceptat provocarea America Express alături de prietenul său bun, Cătălin Bordea. Cei doi au plecat împreună pe Drumul Aurului pentru a-și depăși limitele fizice și psihice, dar și pentru a se întoarce acasă cu marele premiu.

Aventura din Mexic i-a pus pe concurenți în situații neașteptate și a trezit în ei diferite emoții. Printre cei care și-au amintit de casă încă din primele zile se numără Nelu Cortea, care nu și-a mai putut stăpâni emoțiile când s-a gândit la micuții și soția lui.

Colegul de echipa al lui Cătălin Bordea este o persoană discretă. Acesta preferă să își țină familia cât mai departe de ochii curioșilor și de luminile reflectoarelor, dar nu și de prietenii din mediul online.

Cât de frumoasă este Elena Cortea, soția lui Nelu Cortea din America Express

Nelu Cortea este destul de activ pe contul de Instagram, unde își ține la curent urmăritorii cu cele mai importante evenimente din viața lui. De curând, concurentul de la America Express și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o serie de imagini înduioșătoare în care apare soția lui.

Elena Cortea este de o frumusețe răpitoare, iar drept dovadă stau postările soțului său din mediul online. Prin intermediul postării, Nelu Cortea a ținut să-i transmită femeii care la cucerit un mesaj de-a dreptul emoționant.

Citește și: America Express, 16 ianuarie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au încremenit când au văzut ce au de făcut la o misiune

„Doamna din imagini își sărbătorește azi ziua de naștere. Doamna din imagini este responsabilă pentru cea mai mare parte a fericirii mele. Ma rog... Și eu sunt responsabil pentru TOATĂ fericirea ei, dar nu e vorba despre asta. Chiar nu e vorba despre cât de extraordinar sunt eu, ci e despre ea! Soția mea dragă! Mama 'la copiii mei'! Să fii sănătoasă și fericită iubire! E greu să fii altfel cu un soț așa minunat langa tine.”, a scris concurentul de la America Express.

Postarea lui Nelu Cortea a strâns mai bine de 2 mii de like-uri și o mulțime de urări din partea internauților.

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea comentează la Podcastito Express, pe AntenaPLAY, cele mai tari faze de la America Express

„Multă sănătate și fericire să aveți Nelu! La mulți ani soției tale 🍾🥂” sau „Doamna merită toată admirația și respectul nostru!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 18 ianuarie 2023. Bruja și Pufeh au fost salvați de la eliminare. Cum au reacționat ceilalți concurenți... Premiera maraton America Express, lider de piață cu toate cele 4 ediții consecutive...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Ultimele știri
x