Antena Căutare

De ce Larisa Iordache și Diana Bulimar își spun ”Gogo”. Cum a apărut porecla concurentelor de la America Express

Larisa Iordache și Diana Bulimar formează una dintre perechile de la America Express. Nu o dată, telespectatorii le-au auzit când își spuneau ”Gogo”. Iată cum a apărut această poreclă.

Larisa Iordache și Diana Bulimar formează una dintre perechile de la America Express. Nu o dată, telespectatorii le-au auzit când își spuneau ”Gogo”. Iată cum a apărut această poreclă.

Antena 1

Campioanele la gimnastică Diana Bulimar și Larisa Iordache au acceptat provocarea de a participa la America Express. În episodul 9, ele au spus că își spun ”Gogo” doar când se înțeleg bine, dar nu au explicat cum a apărut această poreclă simpatică.

„Ne spunem Iordache și Bulimar când ne enervăm, Larisa și Diana când suntem mai ok și când ne iubim ne spunem Gogo. O să auziți numai Iordache și Bulimar în toată emisiunea, așa că pregătiți-vă”, a spus Diana Bulimar.

Citește și: Concurenții America Express intră în ringul de wrestling la cursa pentru ultima șansă! Ieri seară, emisiunea a fost lider de piață

De ce Larisa Iordache și Diana Bulimar își spun ”Gogo”. Cum a apărut porecla concurentelor de la America Express

În exclusivitate pentru Antena 1, fetele au explicat cum a apărut această poreclă. Ele au început să-și spună ”Gogo” după Olimpiada din 2012, au mărturisit Larisa Iordache și Diana Bulimar.

De atunci, cele două se numesc așa când ”suntem mai ok și când ne iubim”, după cum s-a putut observa și la America Express. Iată ce ne-au spus despre porecla simpatică:

”Gogo=gogoașă. După Olimpiada din 2012 ne-am îngrășat amândouă și arătam ca două gogi”, au explicat Larisa Iordache și Diana Bulimar pentru A1.ro.

Citește și: America Express, 24 ianuarie 2023. Cine a câștigat a doua imunitate din etapa 2 pe Drumul Aurului. Cui i-a dedicat echipa victoria

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Citește și: America Express, 24 ianuarie 2023. Jean Gavril și-a pierdut cumpătul la adresa lui Dinu. Detaliul care l-a făcut să răbufnească

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

Concurenții America Express intră în ringul de wrestling la cursa pentru ultima șansă! Ieri seară, emisiunea a fost lide... America Express, 25 ianuarie 2023. Ce „cadou” neprețuit a primit Joaquin Bonilla. Unde s-au cazat mexicanul și Ovidiu Bu...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Ultimele știri
x