Antena Căutare

Din ce face bani Dinu Gavrilă. Tânărul este încă student, dar are deja propria afacere

Dinu, fratele mai mic al lui Jean Gavril, a reușit să își ducă pasiunea la un alt nivel. La doar 23 dea ani, tânărul a pus bazele propriei afaceri, dar își continuă și studiile.

colaj foto jean gavril si dinu america express Galerie
Dinu, fratele mai mic al lui Jean Gavril, și-a transformat pasiunea în afacere | Antena 1

Jean Gavril și Dinu au părăsit competiția Amercia Express chiar în semifinala, difuzată pe 15 martie 2023. În timp ce artistul era cunoscut datorită carierei sale, fratele său mai mic a ajuns în atenția publicului odată cu participarea în cadrul showu-ului. Frații Gavril au fost protagoniștii multor momente controversate, însă au câștigat o mulțime de fani care le sunt acum alături și le urmăresc fiecare mișcare.

Citește și: Cum a reacționat fiica lui Jean Gavril când acesta a ajuns acasă, după eliminare. Mărturisirile emoționante ale soției artistului

Ce studii are Dinu, fratele mai mic al lui Jean Gavril. Tânărul are deja propria lui afacere

Dinu Gavrilă are 23 de ani și deși este încă student a pus deja bazele propriei afaceri. Tânărul descurcăreț este un mare iubitor de animale și a reușit astfel să își ducă pasiunea la următorul nivel.

Fost sportiv de performanță, fratele mai mic al lui Jean Gavril s-a mutat în urmă cu câțiva ani în București pentru a-și continua studiile. Acesta studiază, în prezent, la Facultatea de Construcții, însă a reușit și să își înființeze propria afecere, de care este foarte mândru.

Dinu și-a pus tot sufletul dar într-o aplicație mobilă care oferă servicii de îngrijire a animalelor de companie. Potrivit informațiilor de pe site-ul oficial, prin intermediul aplicației dezvoltate de el, oferă mai multe servicii pentru iubitorii de animale și patrupedele lor precum cazare, grădiniță, îngrijire la domiciliu sau vizite atunci când animăluțul este singur acasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Dinu Gavrilă de la America Express. Iulia este de o frumusețe răpitoare

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Care e numele complet al lui Cătălin Scărlătescu. Ce scrie în buletinul concurentului de la America Express... Începe săptămâna mega finalei America Express! Diseară, de la 20:00, se dă bătălia pentru ultima amuletă a sezonului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x