Antena Căutare

Finala America Express, 19 martie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, „speriate” de povestea noului coechipier. Ce le-a spus

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au rămas fără cuvinte atunci când au aflat povestea de viață a unuia dintre cei doi bărbați care le-au însoțit în cursă. „Gringo-ul” găsit de ele le-a surprins cu mărturisirile lui fără perdea.

colaj foto andreea balan si andreea antonescu la america exprss Galerie
Andreea Bălan și Andreea Antonescu au avut în echipă un bărbat care are 5 copii cu 5 femei diferite, la America Express | Antena 1

După ce au reușit să ducă la final toate probele și alături de ceilalți doi coechipieri, echipele rămase în concurs au plecat Irina Fodor. Echipele de pe primele două locuri se califică la ultimul joc pentru amuletă, iar miza este una mare, ca de fiecare dată.

Cu toate acestea, pe drumul către destinația finală din această ediție, concurenții au avut ocazia să afle mai multe despre noii lor „colegi de echipă”.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Semifinală America Express, 13 martie 2023. Doina Teodoru a trecut prin momente de panică: „Avea un cuțit!”. Ce a făcut Bordea

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au avut în echipă un bărbat care are 5 copii cu 5 femei diferite la America Express, ediția 37 din 19 martie 2023

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost extrem de uimite când au aflat povestea de viață a „gringo-ului” găsit de ele. Pe drum spre Irina, bărbatul le-a povestit că are cinci copii cu cinci femei diferite și deși era căsătorit de puțin timp, se pregătea să divorțeze. Toate acestea până la 28 de ani.

„Avea un copil de 9 ani, unul de vreo 6, unul de vreo 4 și restul mai mici, 3 și doi bebeluși”, a povestit Andreea Bălan.

„Două dintre ele erau blocate pe telefon că s-a dus la arhive să ne arate poze și erau blocate numerele de telefon”, a adăugat și coechipiera ei.

„De ce l-am atras noi în viața noastră?!”, a mai spus Andreea Bălan „îngrijorată”.

„Stai liniștit că nu ne faci niciun copil”, a glumit și Andreea Antonescu atunci când colegul lor străin le-a complimentat.

Ce echipe s-au calificat la ultimul joc de amuletă. „Nu pot să țin un secret față de voi”

Cu toate acestea, în ciuda problemelor din timpul misiunilor, prima echipă care a ajuns la Irina Fodor, alături de cei doi noi coechipieri a fost cea formată din Bordea și Cortea. Cei doi s-au putut bucura și de priveliștea superbă de pe plaja de la Marea Craibelor, preț de câteva minute până când a ajuns următoarea echipă.

Pe locul doi s-au situat Andreea Bălan și Andreea Antonescu, acestea fiind echipele care au intrat la ultimul joc de amuletă din America Express. Fetele nu au fost deloc surprinse, pentru că îi văzuse pe Scărlătescu și Doina îi urma lor.

Citește și: Semifinală America Express, 13 martie 2023. Nelu Cortea și Cătălin Scărlătescu, schimb dur de replici. Cine a primit avertisment

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 19 martie 2023. Pe cine au întâlnit Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru la misiune. Ce a promis... Finala America Express, 19 martie 2023. Cine a câștigat ultimul joc de amuletă din acest sezon. A fost o victorie „la li...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x