Antena Căutare

Finala America Express, 20 martie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, schimb de replici tăioase la misiune: „Schimbă tonul”

În ediția 38, s-au aprins spiritele între Andreea Bălan și Andree Antonescu. Concurentele și-au reproșat reciproc faptul că au ridicat tonul și au avut un schimb de replici, chiar în timpul probei.

Colaj cu Andrea Bălan și Andreea Antonescu Galerie
Andreea Bălan și Andreea Antonescu au avut tensiuni în ediția de America Express de pe 20 martie 2023 | Antena 1

Ultima misiune din ediția 30 difuzată pe 20 martoe 2023 a ridicat tensiunea între membri echipelor. Oboseala și miza săptămânii finale și-au spus cuvântul, iar Adreea Bălan și Andreea Antonescu au răbufnit. Fetele de la Andre au avut un schimb de replici tăioase și au ridicat tonul una la cealalta, sub presiunea probei.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Finala America Express, 20 martie 2023. Motivul pentru care Bordea și Cortea au refuzat cazarea. Unde au dormit fetele de la Andre

Motivul pentru care Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au contrazis, în timpul unei probe, la America Express, ediția 38 din 20 martie 2023. Tensiunea a crescut între ele

În timp ce cântărețele încercau să decoreze pentru carnaval autobuzul, acestea și-au pierdut cumpătul. Sub presiunea probelor, cele două s-au contrazis și au ridicat tonul una la cealaltă în încercarea de a se face mai bine înțelese.

Ele nu au reușit să se înțeleagă asupra ordinii în care să pună decorațiunile și de aici au pornit reproșurile.

„Păi asta zic, nu mai zbiera! Căutam foarfecă. Nu pot să fac șapte lucruri de-odată”, a ținut să îi explice Andreea Antonescu coechipierei sale, deranjată de tonul pe care aceasta l-a folosit.

„Nu mai zi că zbier pentru că vorbeam așa ca să mă auzi, nu mai zice așa că se înțelege altceva. Și eu pot să zic că zbieri.”, a explicat jumătatea blondă a trupei Andre.

„Păi schimbă tonul!”, a replicat colega ei de echipă în timp ce încerca să găsească o foarfecă.

Citește și: Finala America Express, 20 martie 2023. Nelu Cortea a avut nevoie de îngrijiri medicale, după accidentare. Cum a reacționat Bordea

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 20 martie 2023. Cătălin Scărlătescu, fascinat de frumusețea iubitei sale. Cum a arătat Doina cos... America Express, din nou lider de piață. Irina Fodor pune în joc cuferele care aduc ultima eliminare înainte de Marea Fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x