Antena Căutare

Finala America Express, 20 martie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, jefuiți în plină stradă. „Am trecut cu greu peste moment”

Un trecător le-a furat lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea telefonul pe care primeau misiuni de la Irina Fodor. Concurenții au fost vizibil afectați de eveniment și în scurt timp, au aflat erau într-o zonă foarte periculoasă.

Finala America Express, 20 martie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, jefuiți în plină stradă. „Am trecut cu greu peste moment” Galerie
Cătălin Bordea și Nelu Cortea, jefuți în plină stradă, la America Express, în ediția de pe 20 martie 2023 | Antena 1

Aflați în Barranquilla, orașul în care are loc al doilea cel mai mare carnaval din lume, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au cunoscut și o altă parte a acestuia. În ediția 38 difuzată pe 20 martie 2023, cei doi au fost jefuiți, chiar în timpul misiunii, în etapă finală de la America Express. Concurenții nici nu au avut timp să reacționeze și au fost lăsați cu gura căscată de hoțul care le-a „șutit” un instrument foarte important.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Finala America Express, 20 martie 2023. Cum s-a descurcat Cătălin Scărlătescu la concursul de limbo. Ce a pățit Nelu Cortea

„Ne-a furat telefonul” Un trecător le-a furat lui Bordea și Cortea telefonul pe care primeau misiuni de la Irina Fodor la America Express, ediția 38 din 20 martie 2023

Imediat ce i-au trimis Irinei Fodor dovadă că au terminat proba și au primit detalii despre următoare destinație, Bordea și Cortea au fost jefuiți. Concurenții încercau să iasă din piața unde s-a desfășurat misiunea și într-o secundă un bărbat le-a „șutit” telefonul pe care Cortea îl purta la cingătoare.

„Într-o fracțiune de secundă. Și tu ai fost foarte amuzant. A fost cea mai scurtă intervenție din istoria intervențiilor”, a precizat Bordea.

„Nu știm dacă am fost urmăriți sau nu, presupun pentru că omul venise din spate. A venit chitit din spate”, a adăugat și Cortea.

„Am trecut cu greu peste moment pentru că am început să ne panicăm. Ne-am dat seamă că zona în care suntem nu e prea prietenoasă”, au mai adăugat aceștia.

Citește și: Finala America Express, 19 martie 2023. Cât valorează marele premiu America Express. Anunțul surprinzător făcut de Irina Fodor

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 20 martie 2023. Ce avantaj au primit Bordea și Cortea, după ce au câștigat joker-ul. Ce se afla ... Finala America Express, 20 martie 2023. Cătălin Scărlătescu, fascinat de frumusețea iubitei sale. Cum a arătat Doina cos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x