Antena Căutare

Finala America Express 2023. Andreea Bălan a suferit o accidentare. Cortea și Bordea au pierdut controlul unei canoe

Finala emisiunii America Express 2023 a adus o accidentare dureroasă pentru Andreea Bălan, chiar în timpul unei misiuni. Nelu Cortea și Cătălin Bordea au lovit-o cu canoea, iar reacția artistei a fost neașteptată.

Colaj cu Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Nelu Cortea și Cătălin Bordea la America Express în canoe Galerie
Finala emisiunii America Express 2023 a adus o accidentare dureroasă pentru Andreea Bălan, chiar în timpul unei misiuni | Antena 1

După ce au terminat misiunea cu zborul cu parapanta, cele două echipe ajunse în finala America Express au făcut autostopul pentru a ajunge la următoare misiune. Aici, Andreea Bălan a suferit o accidentare atunci când Nelu Cortea și Cătălin Bordea au lovit-o pe artistă cu o canoe.

Andreea Bălan a suferit o accidentare dureroasă în finala emisiunii America Express 2023, de la Antena 1. Ce s-a întâmplat

În finala America Express 2023, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Bordea și Cortea au avut de găsit indiciile sub forma unor numere pentru a afla parolele și răspunsurile la ghicitorile Irinei Fodor. Ca să reușească, aceștia au numărat steaguri, au băut cafele din pahare speciale, au descifrat mesajul ascuns dintr-un cântec și au făcut autostopul. Apoi, următoarea misiune i-a trimis la casa lui Rafael Nunez, o figură istorică importantă în Columbia, unde au avut de învățat cifre în limbajul Braille, pentru a putea rezolva o ecuație. Apoi, cursa din marea finală America Express a continuat cu un autostop către următoarea locație, acolo unde un concurent din fiecare echipă a zburat cu parapanta, pentru a descoperi ce numere lipsesc din ecuția pe care a încercat s-o rezolve colegul de echipă. Următoarea misiune a adus însă o accidentare pentru Andreea Bălan.

Citește și: Finala America Express 2023. Andreea Antonescu a fost emoționată de un tânăr nevăzător care preda Braille

După ce au reușit să găsească mașini la autostop care să îi ducă la următoarea misiune, textul de pe mission i-a luat prin surprindere.

„Turiștii și aventurierii vin în Baru ca să se bucure de mare și plajă. Voi aveți alt scop aici. A doua bucată de hartă este un mesaj în sticlă. Se află foarte aproape de voi, dar ca s-o descoperiți trebuie să ajungeți la geamandura cu steag. Folosiți un caiac și vâsliți împreună. Veți găsi un indiciu în geamandură. Vă pup, Țuca”, a transmis Irina Fodor.

Fără să mai stea pe gânduri, fetele din trupa Andre au fugit spre canoe și și-au pus vestele. La un moment dat, Andreea Bălan a întâmpinat anumite dificultăți, dar s-a redresat rapid și cele două s-au apucat de vâslit spre geamandură. Simplu n-a fost nici pentru Bordea, care a căzut în apă atunci când a vrut să urce în canoe. Vâslitul n-a fost o sarcină ușoară, mai ales că erau curenți destul de puternici. În timp ce trupa Andre citea indiciul de pe geamandură, Nelu Cortea și Cătălin Bordea s-au apropiat destul de mult de barca rivalelor din finala America Express 2023. Acesta a fost momentul în care Andreea Bălan a avut parte de o accidentare. În goana lor de-a găsi mangrovele, băieții au intrat cu canoea în cea în care încă se afla Andreea Bălan.

Citește și: Finala America Express 2023. Nelu Cortea a trecut prin momente de panică la misiunea cu parapanta. Ce a dezvăluit

„A realizat și ea în timp ce țipa la noi că e greu, că nu știm s-o oprim, că n-am luat-o ușor, că e cursă. M-am speriat, m-am speriat foarte tare”, a zis Cătălin Bordea.

„M-am speriat să nu se întâmple ceva cu Andreea”, a completat Nelu Cortea,

„Eram prea cuprinsă de adrenalină, nu am simțit o durere în acel moment”, a zis Andreea Bălan despre accidentarea suferită în finala America Express.

Urmărește clipul video de mai sus din finala America Express 2023 ca să savurezi tot momentul din edițai 41 a emisiunii. Reality show-ul poate fi urmărit integral pe AntenaPLAY.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 a schimbat continentul și s-a mutat în America. Drumul Aurului a dus cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută de peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei au pornit pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse a fost locul în care a început aventura celui mai dur reality show din România. După peripețiile din Guatemala, Columbia a adus și ea numeroase misiuni inedite, cu o miză uriașă: marea finală.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian au povestit telespectatorilor despre specificul zonelor în care au ajuns, despre obiceiurile și ineditul lor și au arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor i-a însoțit pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului poate fi urmărită integral pe AntenaPLAY.

Finala America Express 2023. Nelu Cortea a trecut prin momente de panică la misiunea cu parapanta. Ce a dezvăluit... Finala America Express 2023. Concurenții au fost puși să bage mâna în cutiile cu monștri. Ce au descoperit înăuntru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x