Antena Căutare

Finala America Express 2023. Concurenții au fost puși să bage mâna în cutiile cu monștri. Ce au descoperit înăuntru

La una dintre misiunile din finala America Express 2023, echipele au primit sarcina de-a căuta tăblițele de lemn cu numere, ascunse în niște acvarii cu monștri.

Finaliștii America Express în timp ce bagă mâinile în cutii misterioase Galerie
La una dintre misiunile din finala America Express 2023, echipele au primit sarcina de-a căuta tăblițele de lemn cu numere, ascunse în niște acvarii cu monștri | Antena 1

În finala emisiunii America Express 2023, echipele au trecut prin numeroase misiuni palpitante, ce au testat din plin curajul și istețimea. După proba de înotat cu o canoe și de săpat în nisip după sticla cu indicii, concurenții au ajuns la palatul folosit drept birou al inchiziției. Aici, concurneții au fost puși să culeagă tăblițele de lemn din acvariile în care se aflau diferiți monștri. Cătălin Bordea a tras o sperietură de zile mari, iar Andreea Antonescu a încremenit de frică atunci când a ajuns la ultimul acvariu.

Cum a reacționat Cătălin Bordea atunci când a descoperit un șarpe într-un acvariu, în finala America Express 2023

După proba de înotat cu o canoe, concurenții au făcut autostopul pentru a ajuns la următoare misiune din finala America Express 2023.

„În 1610 acest palat a fost folosit de regalitatea spaniolă ca un birou al inchiziției, care cerceta orice ofensă aducă bisericii, dar a fost folosit și ca un centru secret de interogatoriu pentru a descoperi misterioasa locație a comorii Dorado. Mii de oameni au fost torturați dar nimeni nu a trădat. Patru secole mai târziu iată-vă aici ca să vă înfruntați temerile și să găsiți a treia parte a hărții care vă poate aduce o comoară. Urmați-l pe călău până în curtea celor 7 monștri. Vă pup, Țuca!”, scria pe mission board.

Citește și: Finala America Express 2023. Andreea Bălan a suferit o accidentare. Cortea și Bordea au pierdut controlul unei canoe

„Ce călău, fratele meu? Avem șapte monștri”, a zis Nelu Cortea, curios să descopere ce urmează.

Surpriza cea mare abia apoi a venit, atunci când Cătălin Bordea a citit plicul și a aflat ce trebuie să facă: „Fiecare dintre voi o să bage o mână în fiecare cutie cu monștri unde o să caute o serie de numere scrise în Braille pe bucăți de lemn. Odată ce ați reușit să scoateți o piesă de lemn trebuie să decodați numărul corespunzător și să-i spuneți călăului. Dacă este corect puteți trece la următoarea cutie. Dacă nu, trebuie să așteptați 5 minute până încercați din nou. Ultima cutie o să conțină a 3-a parte a hărții și un alt indiciu. Vă pup, Țuca”.

„Mi se pare îngrozitor. Monștri, tot ce e mai tău, gândaci, șerpi”, a zis Nelu, cuprins parcă de teamă.

Cătălin Bordea a încercat să își învingă teama și să caute bucata de lemn.

Citește și: Finala America Express 2023. Nelu Cortea a trecut prin momente de panică la misiunea cu parapanta. Ce a dezvăluit

„E un șarpe aici. L-am simțit, m-a pupat pe deget. Am simțit cap de șarpe. Am zis că dacă aici e șarpe, la prima, ce e atunci la celelalte?!”, a zis concurentul, încercând să se liniștească.

Nici misiunea lui Cortea n-a fost una ușoară și, de scârbă și teamă, la un moment dat acesta a început să cânte „Sorcova”! Apoi, acesta a încercat să îl încurajeze pe colegul său, pentru a putea termina cât mai repede misiunea.

Andreea Antonescu a încremenit de spaimă atunci când a băgat mâna în acvariul misterios, la America Express

Între timp, la misiunea au ajuns și Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Rând pe rând, acestea au băgat mâna în acvarii pentru a descoperi ce monștri se află în interior. Ultima cutie a adus însă o surpriză uriașă.

„M-a plesnit ceva peste mână!”, a țipat Andreea Antonescu, încremenită de spaimă.

„Dă-i un pumn! Dă-i tu una!”, a zis Andreea Bălan, încercând să își ajute colega să termina mai repede proba.

Urmărește clipul video de mai sus din finala America Express 2023 ca să savurezi tot momentul din edițai 41 a emisiunii. Reality show-ul poate fi urmărit integral pe AntenaPLAY.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 a schimbat continentul și s-a mutat în America. Drumul Aurului a dus cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută de peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei au pornit pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse a fost locul în care a început aventura celui mai dur reality show din România. După peripețiile din Guatemala, Columbia a adus și ea numeroase misiuni inedite, cu o miză uriașă: marea finală.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian au povestit telespectatorilor despre specificul zonelor în care au ajuns, despre obiceiurile și ineditul lor și au arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor i-a însoțit pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului poate fi urmărită integral pe AntenaPLAY.

Finala America Express 2023. Andreea Bălan a suferit o accidentare. Cortea și Bordea au pierdut controlul unei canoe... Finala America Express 2023. Finaliștii au ajuns într-o cameră de hotel pentru a căuta indicii. Ce a zis Cătălin Bordea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x