Antena Căutare

Finala America Express 2023. Finaliștii au ajuns într-o cameră de hotel pentru a căuta indicii. Ce a zis Cătălin Bordea

 În finala emisiunii America Express-Drumul Aurului, cele două echipe finaliste au ajuns într-o cameră de hotel indicată de Irina Fodor, pentru a căuta indiciile ultimei misiuni. La un moment dat, cineva a sunat la ușă și ceva neașteptat s-a întâmplat. Pe drum, Cătălin Bordea a făcut o confesiune neașteptată.

Finaliștii America Express în camera de hotel, în diferite ipostaze Galerie
În finala emisiunii America Express-Drumul Aurului, cele două echipe finaliste au ajuns într-o cameră de hotel indicată de Irina Fodor, pentru a căuta indiciile ultimei misiuni | Antena 1

Finala emisiunii America Express a adus numeroase misiuni, unam ai dificilă decât alta. După proba acvariilor misterioase, cu monștri în ele, concurenții au primit cheia de la o cameră de hotel, unde au mers ca să caute indicia. La un moment dat, cineva a bătut la ușă și nu a durat mult până ce concurenților au început să le curgă lacrimi.

Concurenții căutau indicii în camera de hotel atunci când cineva a bătut la ușă și ceva neașteptat s-a întâmplat, în finala America Express 2023

După ce au reușit să găsească toate tăblițele de lemn ascunse în acvariile cu monștri, cele două echipe finaliste au primit cheia către hotelul unde se va desfășura următoarea misiune. Atât Cătălin Bordea și Nelu Cortea, cât și Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au apucat imediat de observat încăperea și de căutat indicii. La un moment dat, chiar în timp ce încercau să își dea seam ace au de făcut, cineva a bătut la ușă și cee ace a urmat a fost completat neașteptat, în finala America Express 2023.

Citește și: Finala America Express 2023. Andreea Bălan a suferit o accidentare. Cortea și Bordea au pierdut controlul unei canoe

O doamnă și-a făcut apariția în camera fiecărei echipe și a ridicat cloșul sub care se afla un telefon mobil, cu un apel video în desfășurare. Nu mică a fost surpriza lui Nelu Cortea atunci când și-a văzut soția.

„Nu am realizat ce se întâmplă, pur și simplu l-am văzut izbucnind în lacrimi”, a zis Cătălin Bordea.

„Mi s-au tăiat genunchii, nu mai puteam să stau. A trebuit să mă las joss ă pot să mp uit la ea, fără să cad naibii din picioare. Credeam că visez, că e o glumă. I-am zis că o iubesc, că îmi e un dor de mor”, a zis Nelu Cortea.

La fel de intensă a fost surpriza și pentru trupa Andre. Andreea Bălan a putut să își vadă fetițele și lacrimile au cuprins-o instant.

Citește și: Finala America Express 2023. Nelu Cortea a trecut prin momente de panică la misiunea cu parapanta. Ce a dezvăluit

„Niște sentimente confuze de dor, de speranță”, a descris artista.

Căutarea de indicii a continuat atunci când un nou apel video a început, de data asta pentru Andreea Antonescu și Cătălin Bordea.

Când acesta din urmă și-a văzut soția, concurentul a început să plângă.

„Mă simteam ca un copil prost și emoționat. Suntem rupți, e greu. Abia aștept să vin să te iau în brațe”, a mărturisit acesta, emoționat.

Cu ultimul apel a venit și indiciul „domino” și asta i-a făcut pe concurenți să caute frenetic piesele de domino ascunse în camera. Apoi, cu piesele găsite, au încercat să descopere cifrul corect pentru seif, în finala America Express 2023.

Ce a dezvăluit Cătălin Bordea, în drum spre Irina Fodor, în finala America Express 2023

Odată găsit codul corect, seiful s-a deschis și a scos la iveală a patra și ultima bucată de hartă. Concurenții și-au luat ghiozdanele și au fugit spre locul indicat de hartă.

Pe drum, Cătălin Bordea a fost cuprins de lacrimi și cu greu a reușit să își țină lacrimile.

„Nu mai pot. Nu știu cum pot să mă adun. Îmi veneau flashuri în cap”, a zis el, simțind un nod în gât imens și rememorând toate aventurile prin care a trecut, toți oamenii pe care i-a întâlnit și care i-au dat o lecție de viață, dar și trăirile avute.

Urmărește clipul video de mai sus din finala America Express 2023 ca să savurezi tot momentul din edițai 41 a emisiunii. Reality show-ul poate fi urmărit integral pe AntenaPLAY.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 a schimbat continentul și s-a mutat în America. Drumul Aurului a dus cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută de peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei au pornit pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse a fost locul în care a început aventura celui mai dur reality show din România. După peripețiile din Guatemala, Columbia a adus și ea numeroase misiuni inedite, cu o miză uriașă: marea finală.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian au povestit telespectatorilor despre specificul zonelor în care au ajuns, despre obiceiurile și ineditul lor și au arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor i-a însoțit pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului poate fi urmărită integral pe AntenaPLAY.

Finala America Express 2023. Concurenții au fost puși să bage mâna în cutiile cu monștri. Ce au descoperit înăuntru... Finala America Express 2023. Ce echipă a câștigat sezonul 5. Cătălin Bordea și Nelu Cortea pleacă acasă cu premiul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x