Antena Căutare

Finala America Express 2023. Irina Fodor, anunț neașteptat înainte de cursă. Ce a dezvăluit

Finala America Express 2023 a început în forță cu o veste neașteptată din partea Irinei Fodor. Concurenții au aflat ce îi așteaptă în ultima lor zi de pe Drumul Aurului.

Colaj cu Irina Fodor, Andre, Nelu Cortea și Cătălin Bordea în Finala America Express Galerie
Finala America Express 2023 a început în forță cu o veste neașteptată din partea Irinei Fodor | Antena 1

În ediția 41 a emisiunii America Express, echipa formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu și cea formată din Nelu Cortea și Cătălin Bordea s-au întâlnit cu Irina Fodor pentru a afla ce se întâmplă în marea finală a îndrăgitului reality show de la Antena 1.

Irina Fodor, anunț neașteptat în marea finală a emisiunii America Express 2023. Ce a dezvăluit

Nouă echipe s-au așezat la linia startului și au pornit pe Drumul Aurului, însă în marea finală America Express 2023 au ajuns două: cea formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu și cea formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. După mii de kilometri parcurși prin diferite orașe din Mexic, Guatemala și Columbia, finaliștii se vor întrece, pentru ultima oară, în Cartagena!

Citește și: Finala America Express 2023. Andreea Antonescu a fost emoționată de un tânăr nevăzător care preda Braille

„Dragilor-probabil că vă spun așa pentru ultima oară în acest show. După zece săptămâni în care ați visat, v-ați luptat, ați sperat, iată-vă ajunși în perla Caraibilor, adică în Cartagena de Indias. O citadelă a splendorilor, a culorilor, citadela marii finale de pe Drumul Aurului. Timp de secole, căutătorii de comori, conquistadorii, pirații și mulți alții au încercat să cucerească orașul despre care se spunea că ascunde multe comori. Totuși, Cartegana n-a căzut niciodată și și-a câștigat numele de La Heroica. De această dată veniți voi, eroii mei. Sunteți gata să o asediați cu ultimele forțe, cu ultimele resurse, pentru ultima cursă către marea victorie, marele titlu și marea amuletă de 30.000 de euro?”, a spus Irina Fodor, în finala America Express 2023, de la Antena 1.

„O să iasă scântei, n-o să fie o bătălie din aia cu mănuși”, a zis Nelu Cortea, ce a mărturisit totodată cât de greu îi vine a crede faptul că a ajuns în finală.

„E liniștea de dinainte furtunii. Cetatea asta nu e pregătită pentru ce urmează!”, a fost replica lui Cătălin Bordea.

„Pentru a câștiga tot ce aveți de făcut este să puneți mâna pe cheia care deschide ultima comoară, comoara El Dorado. Ea se află aici, este în fața voastră. Această cursă finală vă va pune la încercare limitele, și mental și fizic, poate într-un fel pe care nu l-ați mai trăit până acum. Va fi un slalom uriaș în care va trebui să vă îmblânziți instinctele primordiale. Va trebui să vă învingeți fricile și emoțiile, care astăzi vor fi mai mari ca oricând”, a fost apoi vestea neașteptată dată de Irina Fodor.

Citește și: Finala America Express 2023. Nelu Cortea a trecut prin momente de panică la misiunea cu parapanta. Ce a dezvăluit

Totuși, timpul este extrem de important în această ultimă cursă, așa că nu a mai durat mult și s-a dat startul cursei pentru marele premiu din finala America Express 2023.

„Sunt niște emoții absolut incredibile, fierbem pe interior. M-am gândit toată noaptea la chestia asta”, a zis Cortea, gata să pornească la drum.

„Să dăm drumul la finală!”, a anunțat Irina Fodor.

Fără să mai stea pe gânduri, echipele și-au luat tabletele și au pornit spre următoare misiune ce îi aduce cu un pas mai aproape de marele trofeu.

„S-au activat toate motoarele, toate reactoarele, am pornit toate rachetele”, au zis Cortea și Bordea, gata să înfrunte orice misiune, oricât de dificilă ar fi ea, totul de dragul victoriei.

Urmărește clipul video de mai sus din finala America Express 2023 ca să savurezi tot momentul din edițai 41 a emisiunii. Reality show-ul poate fi urmărit integral pe AntenaPLAY.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 a schimbat continentul și s-a mutat în America. Drumul Aurului a dus cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută de peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei au pornit pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse a fost locul în care a început aventura celui mai dur reality show din România. După peripețiile din Guatemala, Columbia a adus și ea numeroase misiuni inedite, cu o miză uriașă: marea finală.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian au povestit telespectatorilor despre specificul zonelor în care au ajuns, despre obiceiurile și ineditul lor și au arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor i-a însoțit pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului poate fi urmărită integral pe AntenaPLAY.

Azi, de la 20:00, la Antena 1 și AntenaPLAY, luptă spectaculoasă în Marea Finală America Express: ”Vor ieși scântei!”... Finala America Express 2023. Andreea Antonescu a fost emoționată de un tânăr nevăzător care preda Braille...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x